loader
Foto

România – Muntenegru, în direct la TVR

CE de Handbal Feminin din Serbia este în direct pe TVR2, TVR HD şi TVR+

 

Pe 7 decembrie, România întâlneşte naţionala Muntenegrului, în ultima partidă din faza grupelor preliminare de la CE de Handbal Feminin din Serbia, începând cu ora 21:15, în direct pe TVR2, TVR HD şi online pe TVR+. În primele două partide, naţionala noastră a remizat cu Rusia (21-21) şi a învins Islanda, scor 22-19, rezultate ce o clasează pe locul 2 în Grupa D şi au calificat-o, înaintea meciului de azi, în faza următoare a competiţiei.

Ultimul meci dintre cele două echipe, al turneul de calificare la Jocurile Olimpice, a fost un dezastru pentru naţionala română. Muntenegru s-a impus la Lyon cu scorul de 34-23 (17-13), în 26 mai 2012.

Pe de altă parte, "tricolorele" s-au mai întâlnit cu muntenegrencele şi la Euro 2010, când le-au învins cu 23-21 (13-12), în 14 decembrie, la Herning, în Danemarca. În acel meci, Cristina Neagu a izbutit să înscrie 11 goluri din 16 aruncări (4 de la 7 metri).

În al doilea meci al grupei, Rusia întâlneşte Islanda, începând cu ora 19:15, partidă transmisă de asemena în direct de TVR2, TVR HD şi TVR+. Dacă Islanda învinge, se califică mai departe şi produce surpriza Campionatelor Europene, trimiţând rusoaicele acasă.

Fii alături de Naţionala României! Intră pe pagina de Facebook TVR2 şi transmite mesajele tale de încurajare.

Toate meciurile transmise de TVR2 sunt accesibile online pe TVR+, în secţiunea special creată pentru acest eveniment

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.