loader
Foto

"Răzbunarea lui Logan", cu Chuck Norris, la TVR1 | VIDEO

Vineri, 10 iunie, de la 21:10, la TVR 1 începem weekendul împreună cu filmul de acţiune „Răzbunarea lui Logan (LOGAN’S WAR: BOUND BY HONOR – SUA, 1998)”.

 

Logan Fallon avea zece ani când o bandă de gangsteri i-a ucis părinţii şi sora în propria lor casă.

După tragedie, Logan este luat de către unchiul Jake, un fost militar şi expert în arte marţiale, iar băiatul creşte la ferma acestuia, având parte de un antrenament care îl transformă într-un luptător adevărat.

(w882)

Cincisprezece ani mai târziu, Logan a devenit o adevărată „maşinărie de luptă şi se consideră pregătit pentru confruntarea finală cu cei care i-au omorât familia.

Regia filmului "Răzbunarea lui Logan" (LOGAN’S WAR: BOUND BY HONOR – SUA, 1998) este semnată de Michael Preece şi îi are în distribuţie pe Chuck Norris, Eddie Cibrian, Joe Spano.

Când avea 20 de ani, în anii ‛60, Chuck Norris a renunţat la cariera militară, preferând-o pe cea de instructor de autoapărare. El a deschis peste 30 de săli de antrenament, printre clienţii săi care s-au antrenat în artele marţiale au fost celebrităţi precum Priscilla Presley sau Steve McQueen. De fapt, acesta a fost şi cel care l-a sfătuit pe Chuck Norris să se îndrepte spre actorie.

Dar recunoaşterea sa a venit în 1972, când faimosul Bruce Lee l-a invitat pe Chuck să filmeze împreună în filmul "Revenirea Dragonului".

Răzbunarea lui Logan a fost filmat în paralel cu serialul de televiziune ce a reprezentat pentru Chuck Norris cel mai îndelungat şi drag proiect:  serialul "Walker, Texas Ranger". De-a lungul celor 8 ani, serialul a avut un succes remarcabil -  fiind difuzat, uneori chiar şi reluat, în peste 100 de ţări.

Cu numai un an înainte de Răzbunarea lui Logan, Eddie Cibrian jucase în serialul Sunset Beach, prezenţa sa de şase luni aici inclzându-l în topul "celor mai sexi staruri daytime". Dar Eddie nu doar arăta bine, ci era şi antrenat în artele marţiale, iar implicarea sa în „Răzbunarea lui Logan” nu a fost întâmplătoare. De fapt, scenariul în care Chuck Norris îl antrenează pe tânărul său discipol este, simbolic, şi o „predare a ştafetei” către noua generaţie a eroilor de acţiune.

(w882)

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...