loader
Foto

Primul român care scrie o carte de Windows 8

Ciprian Rusen publică manuale de tehnologie în Statele Unite

 

Ciprian Rusen este printre foarte puţinii români care au reuşit peformanţa de a scrie cărţi pentru Microsoft Press, prestigioasa editură ce publică exclusiv cărţi despre tehnologii Microsoft. El este deja la a doua carte publicată - Windows 8 Step by Step.

“Windows 8 Step by Step”, prima carte de Windows din seria Step by Step scrisă de un autor român, este manualul oficial oferit de Microsoft Press utilizatorilor obişnuiţi care doresc să înveţe Windows 8. Astfel, Rusen se alătură unui grup restrâns de experți din Statele Unite, Canada și Marea Britanie, autorii selecționați ai editurii Microsoft Press.

“Windows 8 Step by Step” a fost publicată în luna octombrie 2012 și este deja distribuită în SUA, Marea Britanie, Germania și Canada, urmând a fi tradusă și în alte limbi și comercializată la nivel internațional.

Manualul îşi învaţă cititorii cum să utilizeze Windows 8 şi toate noile caracteristici ale acestui sistem de operare. Cartea este structurată în 21 de capitole şi are 784 de pagini. Pe parcursul ei se găsesc instrucţiuni simple şi clare pentru orice utilizator, indiferent de nivelul său de cunoştinţe. În fiecare capitol sunt multe exerciţii pas cu pas, cu capturi de ecran ce ghidează cititorul şi îl ajută să înveţe rapid cum se foloseşte Windows 8.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Felicitări, Ciprian!

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).