loader
Foto

Mic Dejun de Sânziene cu Andreea Marin, vedeta care s-a clasicizat

Invitata Danielei Zeca Buzura, în ediţia din 24 iunie a emisiunii "Mic Dejun cu un Campion", de la ora 10.00 la TVR 2, a fost Andreea Marin – prezentator, moderator şi realizator de televiziune.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

’’În urmă cu mai bine de un deceniu, când publicul a supranumit-o ’’Zâna’’, a fost ca o condamnare la fericire şi la a face bine celorlaţi. Aceasta e misiunea Andreei Marin, pe care o recunoaşte şi astăzi’’ - spune Daniela Zeca Buzura, amfitrionul de la Mic Dejun cu un Campion.

(w882) Andreea Ma

Lansată la Televiziunea Română la finele anilor ’90, Andreea Marin şi-a arătat repede potenţialul, mai ales odată cu lansarea unui format TV care a făcut carieră. Este vorba, fireşte, de binecunoscuta emisiune ’’Surprize, surprize’’ a cărei gazdă a fost între 1999 şi 2007.

Supranumită ’’Zâna Surprizelor’’, Andreea Marin a lansat un prototip al vedetei de succes: carismatică, atrăgătoare, telegenică, cu un discurs bine pus la punct, o vedetă care ’’râde, cântă şi dansează’’ cu talent, ca să parafrazăm un celebru realizator din TVR, aceasta este Andreea Marin, campioana de la Micul Dejun din dimineaţa de 24 iunie.

(w882) Andreea Ma

Pornind de la audienţa uluitoare de care s-a bucurat ’’Surprize, surprize’’, unul dintre primele programe de divertisment de calitate din România postrevoluţionară, care s-a bucurat de o asemenea priză la public, Andreea Marin şi-a diversificat cu inteligenţă aria de implicare. Este realizatorul mai multor emisiuni TV, a realizat roluri în film, prezintă evenimente diverse, este foarte atentă la promovarea imaginii sale dovedind un respect deosebit pentru public.

(w882) Andreea Ma

Televiziunea i-a deschis multe căi în carieră, pe care le-a fructificat cu succes. Dincolo de micul ecran, Andreea Marin a devenit ambasador UNICEF pentru România, s-a implicat în numeroase campanii umanitare, a fost reporter special al TVR la Premiile Oscar, călătoreşte, este imaginea unor branduri de prestigiu.

Perseverentă şi pragmatică, Andreea Marin este astăzi, cu siguranţă, prototipul unei femei de succes pe care n-au ocolit-o nici neajunsurile, nici problemele personale, dar pe care, cu diplomaţie şi eleganţă, le-a soluţionat fără spectacol public. Este o calitate din ce în ce mai rar întâlnită, mai ales în lumea showbizului românesc. Şi mai ales pentru cineva care se află mereu în centrul atenţiei.

(w882) Andreea Ma

Dar Andreea Marin ne dovedeşte că este o profesionistă, un om echilibrat şi optimist care ştie cum să capteze mereu interesul publicului ce n-a încetat s-o aprecieze şi s-o urmărească.

’’A fost o surpriză pentru mine, când, răscolind arhivele în căutarea celor mai relevante imagini ale Andreei de când prezenta ’’Surprize, surprize’’ la TVR, să găsesc cu totul întâmplător un promo chiar din primul sezon al emisiunii. Ştiam că această emisiune a făcut cea mai mare audienţă din România în prime time din acea perioadă. Era momentul în care Televiziunea Română se bucura de un mare prestigiu, iar Andreea Marin, aşa cum ea însăşi spunea, era produsul premium al acestei instituţii. M-a bucurat când am auzit-o asumându-şi asta pentru că foarte mulţi realizatori sau oameni care au plecat din TVR au vorbit urât despre instituţia în care s-au afirmat şi care le-a deschis toate căile profesionale. Dar nu. Andreea a recunoscut deschis asta şi am apreciat-o deosebit.

(w882) Andreea Ma

Ce îmi place mie la Andreea Marin este că a ştiut să păstreze un echilibru, că a ridicat o ştachetă profesională la un nivel de la care nu se abate în ruptul capului. Şi asta într-o lume concurenţială în care de cele mai multe ori nu profesionalismul face regula. Din acest punct de vedere, pot spune că Andreea Marin este vedeta care s-a clasicizat. Prin calitate, intuiţie, selecţie, imagine, prestanţă. Iar publicul apreciază asta. Şi noi la fel’’spune producătorul emisiunii, Ileana Ploscaru Panait.

***
„Dorim să le mulţumim încă o dată partenerilor noştri, Librăriile Cărtureşti, unde, săptămână de săptămână, datorită filmărilor pe care le realizăm în Grădina Verona, le dăm peste cap programul de prânz. Şi nu se supără, ba, dimpotrivă, mai dau şi o mână de ajutor pentru a ne servi cu promptitudine o cafea aromată sau cele mai noi reţete de limonade. Un loc cu autentică tradiţie culturală unde oaspeţii emisiunii Mic Dejun se simt atât de bine. Din acest sezon, pe lângă prietenul nostru fidel, îi avem alături pe YOKKO, care asigură vestimentaţia moderatorului, şi pe Ana Chiriac Make Up Artist. Le mulţumim pentru sprijin şi apreciere şi sperăm să fim o familie mult timp de aici încolo, spune Ileana Ploscaru Panait.

***

(w882) Andreea Ma

Ediţia poate fi urmărită după următorul program de difuzare:

TVR 2: sâmbătă, 24 iunie, ora 10:00; luni, 26 iunie, ora 8:00

TVR 3:  duminică, 25 iunie, ora 9:00

TVR Internaţional: luni, 26 iunie, ora 7:00; joi, 29 iunie, ora 00:30

TVR MOLDOVA: sâmbătă, 1 iulie, ora 8.30

***

Emisiunea poate fi urmărită LIVE pe TVR+ pe tabletă sau telefon mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...