loader
Foto

De azi, probele de atletism de la JO 2012, în direct la TVR

Nicoleta Grasu concurează pentru a şasea oară la Olimpiadă - live la TVR 1, TVR HD şi pe jo2012.tvr.ro

 

Aşteptarea a luat sfârşit. De astăzi începe maratonul transmisiunilor atletice. Patru fete intră în focuri încă din prima zi, cu Nicoleta Grasu decan de vârstă, prezentă pentru a şasea oară la Jocurile Olimpice. Mezina Bianca Răzor intră în serii la 400 de metri, Cristina Bujin la triplu salt, Andreea Ogrăzeanu la 100 metri şi Nicoleta Grasu la aruncarea discului.

„Adrenalina e mare, iar când vezi că deja toţi au concurat, vrei să intri cât mai repede în concurs”, a declarat Nicoleta Grasu pentru TVR.

Fără antrenorul şi soţul său Costel Grasu, rămas la Bucureşti, Nicoleta s-a antrenat pe stadionul de încălzire. „N-am văzut stadionul olimpic, dar mi l-au filmat, nu sunt mari diferenţe”, a mai spus atleta.

35 de sportive s-au aliniat deja la startul calificărilor. Nicoleta intră în concurs astăzi, la ora 21.00, baremul fiind de 63 de metri, iar primele 12 clasate prind finala. Recordul personal al atletei noastre este de 68,80 metri.

Din 27 iulie, TVR transmite Olimpiada în direct, prin canalele sale TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi pe jo2012.tvr.ro[1], site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra. Probele de atletism sunt comentate pentru telespectatorii TVR de Dragoş Bocanaciu.

 

*** TVR este principala televiziune care transmite Jocurile Olimpice de la Londra *** TVR este locul unde putem vedea toţi sportivii români în competiţie *** TVR este singura televiziune care a susţinut România la Jocurile Olimpice, de-a lungul timpului.

Jocurile Olimpice se văd la TVR

În mod tradiţional, Televiziunea Română oferă cele mai importante competiţii sportive pentru români. TVR a început difuzarea Jocurilor Olimpice în 1964, cu ediţia desfăşurată la Tokio.

Anul acesta, TVR transmite, pe posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, un număr record de ore – aproximativ 400, cărora li se vor adăuga cele aproape 300 de ore de Jocuri Olimpice difuzate la calitate înaltă, pe TVR HD (transmisiuni live, simultan cu celelalte canale sau înregistrări), precum şi rezumate, studiouri şi Buletine Olimpice. Toate competiţiile din cadrul JO 2012 la care iau parte sportivi români se văd la TVR.

Anul acesta, TVR a lansat site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, unde românii pot urmări live competiţiile şi unde pot rămâne conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei. Imaginile de arhivă cu sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice pot fi văzute online în exclusivitate pe platforma video a Televiziunii Române – www.tvrplus.ro.


[1] TVR, în calitate de official broadcaster al Jocurilor Olimpice de la Londra, are dreptul de a difuza online competițiile din cadrul acestui eveniment numai pe teritoriul României. Prin urmare, transmisiunile în direct de pe jo2012.tvr.ro pot fi accesate doar din interiorul țării.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...