loader
Foto

De 8 martie, Paul Surugiu Fuego ne-a invitat la o ediţie specială

Telespectatorii au vizitat alături de artist locurile copilăriei sale din Turda, într-o ediţie care precede lansarea sezonului 4 al emisiunii „Drag de România mea!”, la TVR 2.

 

Telespectatorii TVR 2 au fost invitaţi duminică, 8 martie, la o ediţie specială "Drag de România mea!", un dar de suflet al artistului Paul Surugiu Fuego făcut fanilor într-o zi de sărbătoare.

De la ora 15:00, alături de gazda emisiunii am mers la Turda, în orașul său natal. De Ziua Femeii, Paul Surugiu Fuego a făcut o reverență în fața trecutului și ne-a prezentat locurile copilăriei din orașul istoric din inima Transilvaniei.

(w882) Tortul lui

Ne-am plimbat pe la cofetărie, dar şi pe la Teatrul Național „Aureliu Manea”, unde Fuego s-a lansat. Am intrat în curtea scolii și am stat chiar în banca în care el a învățat primele lecții.

(w500) Fuego Turd

Cu această ocazie, a oferit flori fostelor sale profesoare. Cel mai emoționat moment a fost însă întâlnirea cu bunica sa, care ne-a uimit cu vitalitate, spiritualitate și umor la 84 de ani. Mamei sale, Paul Surugiu i-a făcut o declarație specială de 8 martie.

(w882)

Scenete cu Paul Surugiu Fuego în cel de-al patrulea sezon „Drag de România mea!”

Într-un decor nou, cel de-al patrulea sezon „Drag de România mea!” ne propune noi invitaţi, eroi ai timpului prezent, oameni speciali, personalități sau nu, care contribuie la imaginea frumoasă a României, la promovarea şi păstrarea nealterată a tradițiilor și artei. Gazda „Drag de România mea!” le-a pregătit telespectatorilor TVR 2 şi o surpriză: din acest sezon îi vom vedea şi calităţile de actor. Absolvent al Facultății de Teatru, Paul Surugiu Fuego va surprinde în fiecare ediţie cu câte un rol într-o scenetă captivantă. Alături îi vor fi vedete consacrate, iar în repertoriul său veţi recunoaşte scenete cunoscute şi îndrăgite, reamintite într-un stil amuzant la "Drag de România mea!".

Aşa cum ne-am obişnuit, nu vor lipsi duetele memorabile, edițiile muzicale, marii actori şi familiile artistice care ne vor încânta cu povești de viață și de dragoste. Ne vom bucura şi de folclor autentic, păstrat și promovat ca atare, dar și multă voie bună. Lui Paul Surugiu îi vor fi alături, ca și până acum, trupa Supermarket, condusă de Vlad Crețu, dar și minunatul balet al cărui coregraf este Florin Mariș.

(w500)

Printre exclusivitățile sezonului se numără celebrarea mai multor legende ale scenei și artei românești, dar şi un moment unic cu doamna cântecului popular, Maria Ciobanu, care, la cei 84 de ani ai săi, cântă ca nimeni alta.

„Patru va fi cu siguranță un număr norocos și-un sezon pe măsura așteptărilor. Nu vrem să epatăm în nici un fel, ne dorim doar să arătăm că se poate face divertisment de calitate fără compromisuri. Vrem să-i aducem în fața voastră pe cei care au ceva de spus, îmbinând continutul de calitate cu bucuria unei duminici relaxate, muzică, povești si amintiri și desigur, eroi și valori de la care avem în permanență ce învăța, fie că sunt din generația actuală sau din trecut. Mi-e dragă țara asta și chiar simt că am făcut ceva pentru ea. Nu o poleim cu vorbe frumoase neapărat, îi arătăm fața artistică reală, cu adevăratele modele la care ar trebui să se raporteze oamenii. Nu dețin adevărul absolut și nici nu vrem să fie așa! Scopul nostru este să oferim duminici de poveste pe care oamenii să le iubească!

România are cu ce se mândri și dacă mai mulți ar conștientiza asta, ne-ar fi mai bine. Sunt fericit că am crescut în ochii voștri, dar și în audiențe, reușind în cele trei sezoane să dăm naștere unui show decent, elegant, rafinat, cu imagini de colecție și cu aproape 200 de mari artiști, actori, oameni de cultură care ne-au călcat pragul, ne-au onorat, iar noi i-am premiat pentru tot ce înseamnă munca lor în economia artei românești. Am şi noutăți, voi juca teatru alături de colegi și de mari actori, vom celebra legende și ne vom aduce aminte de altele, vom omagia artiștii plecați, voi avea duete inedite, ca și până acum și vom prezenta povești ale unor oameni mai putin celebri, dar care fac pentru România enorm, prin munca lor și prin iubirea de frumos, fiind eroi ai timpului prezent!”, a mărturisit Paul Surugiu Fuego.

(w500) Doamna cu

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, ora 15:00; vineri, ora 22.00

TVR Internațional: Luni, ora 1:10; sâmbătă, orele 10.00 și 21.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 15:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Mereu am spus că Dumnezeu e român.” Elisabeta Lipă, un nou „Brilliant” în colecţia TVR INFO

Despre primii paşi în lumea canotajului, despre lecţii de viaţă, succes şi sacrificii, într-o nouă ediţie a emisiunii „Brilliant”, cu Loredana ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...