loader
Foto

Paul Surugiu-Fuego: "Părinţii sunt icoanele sufletului nostru"

Duminică, 8 martie, de la ora 15.00, la TVR 2, ați avut parte de un regal al emoțiilor şi amintirilor într-o ediţie specială "Drag de România mea". În exclusivitate: un interviu cu cele mai importante femei din viața lui Paul Surugiu Fuego: mama şi bunica artistului.

 

Cunoscut pentru dragostea lui față de părinții săi și pentru aprecierea pe care o are față de toți cei care și-au dedicat viața copiilor lor, l-am provocat pe Fuego să ne vorbească despre ai săi, despre felul în care ei l-au crescut, dar și despre ce înseamnă să fii azi părinte. Artistul ne-a mărturisit că-i îi consideră pe părinți, adevărate icoane și că ar trebui să îi căutăm mai des, să le mulțumim prin fapte, să-i sunăm și să-i ascultăm, pentru că la un moment dat va fi prea târziu. Fuego are nenumărate cântece dedicate părinților, mamei, fiind extrem de îndrăgit pentru sensibilitatea cu care îi omagiază, în permanență, pe aceștia! Iată ce declară vedeta TVR 2, care se pregătește de zor pentru concertul său din 22 martie, ora 20.00, de la Sala Palatului din București:

„O lume fără părinți ar fi mai tristă! O lume fără cei care ne dau viață, care ne fac să înțelegem lumea și ne ghidează pașii prin ea, ar fi lipsită de sens! Cred în imensitatea părinților și știu că ei ne sunt icoane, ne sunt sprijin și ghidaj! Poate și de asta, cei care îi mai aveți printre voi, ar trebui ca zilnic să le oferiți bucurii, să le înțelegeți frământările și pisălogeala, să-i căutați, să le spuneți cuvinte frumoase și fără rușine, mai des, că îi iubiți!

Eu n-aș fi fost azi aici fără ai mei! Nu doar pentru că m-au născut, ci pentru că au înțeles că e nevoie de sacrificiu, de muncă și luptă, pentru ca destinul meu să se poată împlini. Și da, au făcut totul ca eu să ajung artist! Și iată că nu i-am dezamăgit! Dar dincolo de asta, ai mei mi-au fost prieteni de drum, camarazi, cu ei am trăit primii pași și ei mi-au așezat în educație valori pe care și azi le păstrez cu mine! Când l-am pierdut pe tata, a fost greu, dar mă veghează, îl simt cu mine și știu sigur că-i aproape prin tot ce sunt eu! Iubiți-vă părinții! Sunt totul pentru voi!”.

Ediţie specială "Drag de România mea!", DUMINICĂ, TVR 2! Mai multe detalii AICI.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...