loader
Foto

Un profesionist al contraspionajului, invitatul Eugeniei Vodă la „Profesioniştii”

Un personaj binecunoscut al istoriei post-decembriste a României, colonelul Filip Teodorescu vine la „Profesioniştii” de la TVR 1 şi TVR+. Sâmbătă, 24 martie, ora 23.00.

 

Invitatul Eugeniei Vodă la ediţia Profesioniştii de sâmbătă, 24 martie, este un fost ofiţer de informaţii şi profesionist al contraspionajului, un personaj binecunoscut al istoriei post-decembriste a României - colonelul Filip Teodorescu.

„Am vrut să fac un interviu din care să reiasă profilul psihologic al unui profesionist al acestei zone atât de pitoreşti şi de... „secrete”!, declară Eugenia Vodă. „Nu am mizat pe dezvăluiri senzaţionale, ci pe umorul lucid şi pe privirea lucrurilor cu oarecare detaşare şi cu cea mai sinceră curiozitate”, adaugă Eugenia Vodă despre ediţia de sâmbătă, 24 martie, ediţie pe care telespectatorii o vor putea viziona de la ora 23.00. „Curiozitatea a omorât pisica!”... este, poate, nu degeaba, un citat-cheie din emisiune. De văzut neapărat la TVR 1!

De sâmbătă, 17 martie, a început un nou sezon Profesioniştii, o nouă serie de premiere cu invitaţi din cele mai diverse domenii, de la medicină până la contraspionaj. Emisiunea Profesioniştii este la TVR 1 şi TVR+ în fiecare sâmbătă, la ora 23.00. Primul invitat al Eugeniei Vodă la Profesioniştii, din noul sezon, a fost celebrul regizor Andrei Şerban, pentru care anul 2018 înseamnă anul celei de-a 75-a aniversări.

 

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...