loader
Foto

Galerie foto

Studenţii bucureşteni în vizită la „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”

Mai mulţi studenţi din instituţiile de învăţământ superior au vizitat  joi, 6 decembrie, platoul modern al Televiziunii Române în care se filmează singurul concurs de cultură generală şi au purtat cu Virgil Ianţu un dialog antrenant şi presărat cu glume.

 

Întâlnirile lui Virgil Ianţu, gazda „Câştigă România!”, cu tinerii pasionaţi de concursurile de cultură generală sunt deja o tradiţie. Pentru prima dată însă, joi, 6 decembrie, echipa „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!” a primit vizita mai multor studenţi de la instituţiile de învăţământ superior din Bucureşti. Fie că erau de la Politehnică, Medicină sau Universitate, tinerii au purtat o discuţie antrenantă cu prezentatorul Virgil Ianţu şi au descoperit culisele singurului format românesc de televiziune care va fi produs în Statele Unite sub numele de „Win Your Country!” .

(oar_w460)

În regia de emisie i-a întâmpinat Diana Pascal, producătorul „Câştigă România!”, care le-a explicat mecanismul întregului concurs: de la cum se formulează şi se verifică întrebările care sunt puse concurenţilor, până la filmări sau cum se pun luminile pentru o imagine bună.

(oar_w460)

În platoul emisiunii i-a aşteptat Virgil Ianţu, care le-a vorbit despre despre debut şi experienţa sa în mass media, dar şi despre bucuria de a fi gazda unui concurs care se bucură de popularitate internă şi internaţională. Discuţia s-a îndreptat şi către cei mai buni concurenţi de la "Câştigă România!", iar tinerii au vrut să afle dacă există vreo reţetă care ar putea să-i facă câştigători. Nu au ratat ocazia de a se aseza la pupitre, iar cu umor, vedeta TVR a răspuns tuturor întrebărilor şi a făcut poze cu ei.

Încântaţi de atmosfera din studioul TVR, tinerii au rămas ca spectatori la filmările uneia dintre ediţiile speciale "Câştigă România!", care va fi difuzată de Sărbători.

(oar_w460)

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...