loader
Foto

"Săgeata neagră", o poveste de dragoste în Tirolul sfâşiat de conflicte

Serialul „Săgeata neagră” (La freccia nera-Italia, 2006) are șase părți și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă la TVR 2, de la ora 20:10.

 

Miniserie de aventuri, "Săgeata neagră" este inspirat de romanul cu acelaşi nume al autorului Robert Louis Stevenson.

(w882)

În secolul XV, în Tirolul sfâşiat de conflictele dintre papalitate şi Sfântul Imperiu Roman, vieţile a doi tineri rebeli sunt menite să se întâlnească.

(w882)

Marco di Monforte, un orfan crescut de puternicul senior Raniero, descoperă că acesta este chiar ucigaşul tatălui său şi jură să-şi răzbune părintele. Giovanna Bentivoglio, fiica unei familii de nobili, fuge de la mânăstire şi se dă drept un tânăr cavaler, ca să scape de o căsătorie aranjată. La început camarazi, apoi îndrăgostiţi, Marco şi Giovanna se alătură unei bande de justiţiari pe nume Săgeata Neagră, dedicându-se luptei împotriva nedreptăţilor comise de cei puternici.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...