România se dezvoltă prin investiţii

TVRi | Vineri, 05 August 2022
Marti, 9 august, de la ora 21:00, v-am invitat să revedeți o ediție ”Investiți în România!”  despre programele de sprijinire a mediului de afaceri din România.
Cadariu
Ziarist
Decana
Speolog
Cadariu
Ziarist
Decana
Speolog

Întreprinderile mici şi mijlocii sunt inima unei economii sănătoase, iar antreprenorii sunt cei care o fac să bată într-un ritm normal. Turismul, pentru o ţară precum România, binecuvântată de Dumnezeu, cu foarte multe forme de relief şi resurse care permit creşterea procentului din PIB adus de acest sector, ne responsabilizează la programe şi investiţii care să aducă valoare în economie şi bineînţeles, în viaţa noastră.

Avem la dispoziţie fonduri comunitare semnificative, iar prognozele de creştere economică sunt mai atractive pentru această parte a Europei.

În această ediţie, Cristina LEORENŢ, moderator şi realizator, a discutat cu ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel CADARIU, despre programele de sprijinire a mediului de afaceri din România şi soluţiile alternative pentru investitorii care îşi desfăşoară activitatea în zona de import-export şi sunt afectaţi de războiul din Ucraina şi de sancţiunile impuse Federaţiei Ruse şi Belarusului.

De asemenea, s-a vorbit despre schemele de ajutor pentru antreprenorii din HoReCa, măsurile pentru atenuarea crizei forţei de muncă în industria ospitalităţii, precum şi despre proiectele menite să crească atractivitatea ţării noastre ca destinaţie turistică, atât pentru români, cât şi pentru străini.

***

(w640) Leorent 31

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

 

 

TVR +
Canalul TVR YouTube