loader
Foto

Galerie foto

România se dezvoltă prin investiţii

Marti, 9 august, de la ora 21:00, v-am invitat să revedeți o ediție ”Investiți în România!”  despre programele de sprijinire a mediului de afaceri din România.

 

Întreprinderile mici şi mijlocii sunt inima unei economii sănătoase, iar antreprenorii sunt cei care o fac să bată într-un ritm normal. Turismul, pentru o ţară precum România, binecuvântată de Dumnezeu, cu foarte multe forme de relief şi resurse care permit creşterea procentului din PIB adus de acest sector, ne responsabilizează la programe şi investiţii care să aducă valoare în economie şi bineînţeles, în viaţa noastră.

Avem la dispoziţie fonduri comunitare semnificative, iar prognozele de creştere economică sunt mai atractive pentru această parte a Europei.

În această ediţie, Cristina LEORENŢ, moderator şi realizator, a discutat cu ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel CADARIU, despre programele de sprijinire a mediului de afaceri din România şi soluţiile alternative pentru investitorii care îşi desfăşoară activitatea în zona de import-export şi sunt afectaţi de războiul din Ucraina şi de sancţiunile impuse Federaţiei Ruse şi Belarusului.

De asemenea, s-a vorbit despre schemele de ajutor pentru antreprenorii din HoReCa, măsurile pentru atenuarea crizei forţei de muncă în industria ospitalităţii, precum şi despre proiectele menite să crească atractivitatea ţării noastre ca destinaţie turistică, atât pentru români, cât şi pentru străini.

***

(w882) Leorent 31

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.