loader
Foto

ONOARE ȘI RESPECT se întoarce la TVR 2! Iată noutățile din serialul italian

În premieră şi în exclusivitate, din 17 martie, de la ora 22.10, cel de-al cincilea sezon al serialului italian ONOARE ŞI RESPECT îi va ţine cu sufletul la gură pe telespectatori în fiecare sâmbătă. Bo Derek, îndrăgita actriță americană, se alătură distribuției.

 

Asteptat cu nerăbdare de fani, în ultimul sezon al serialului italian „Onoare și respect” saga familiei Fortebracci ne va purta în Sicilia, în 1973, la doi ani de când familia a fost atacată de "naşul" Ettore de Nicola şi de oamenii lui. Deşi copiii lui au reuşit să fugă, Tonio Fortebracci a ajuns pe mâna duşmanilor săi şi, timp de doi ani, a îndurat tortura lui Ettore De Nicola (Valerio Morigi ) și a lui Trapanese (Gilberto Idonea), cei doi dorind să pună mâna pe comoara pierdută a mafiei. Tonio este descoperit de poliție în viață, dar cu memoria pierdută. Ultimul sezon va clarifica toate problemele și vom vedea că, în cele din urmă, se va obține dreptatea.

Seria ce îl are în centru pe actorul Gabriel Garko (TONIO FORTEBRACCI ) s-a bucurat de o distribuție internațională, de-a lungul celor cinci sezoane. Printre actorii de renume se numără: Virna Lisi, Giancarlo Giannini, Paul Sorvino, Angela Molina, Ben Gazzara, Vincent Spano, Eric Roberts, Giuliana De Sio, Ray Lovelock, Alessandra Martines, Lina Sastri, Burt Young, Lisa Gastoni și Bo Derek .

„Ultimul capitol”, cel de-al cincilea sezon al serialului „Onoare și respect”, va aduce pe lângă Tonio Fortebracci multe alte personaje, mai vechi și mai noi, care vor anima cele opt părți ale ultimului sezon. Printre actorii care vor „debuta” se numără celebra actriță americană, Bo Derek.

Icoană sexy a anilor optzeci, Bo Derek a acceptat să joace în sezonul 5 „Onoare și respect” după o lungă perioadă de retragere. Ea intră în rolul lui Chantal, o femeie puternică, căsătorită cu un politician corupt de mafie. Personajul său va fi atras de Tonio Fortebracci, iar despre Gabriel Garko vedeta spune că este frumos și că, „pentru orice femeie nu este ușor să se opună farmecului său”.

În ceea ce privește personajul pe care îl interpretează, Derek spune că este cu adevărat o inspirație, deoarece soțiile politicienilor sunt caractere puternice și trebuie să-și susțină partenerii de viață în toate sensurile și să le favorizeze cariera politică. Bo Derek a mai spus că s-a întors pe platoul de filmare din dragoste pentru Italia. În 2016 actrița a primit oferta de a juca în producția "Onoare și Respect 5" și a acceptat imediat, doar ca să vină în țara pe care o iubește.

Va mai exista sezonul 6?

În timp ce unele zvonuri și chiar actori din distribuție, dădeau ca sigur un al șaselea sezon al serialului „Onoare și respect”, Gabriel Garko și-a lămurit fanii și a afirmat răspicat că nu va exista nicio continuare. Într-un interviu pentru emisiunea "Verissimo", a lui Silvia Toffanin, Garko a spus că ar fi riscant și contraproductiv să se continue povestea lui Tonio Fortebracci. Acesta este motivul pentru care, cu mult regret, s-a despărțit de rol și că cel de-al șaselea sezon "Onoare și Respect" nu se va face. Artistul a adăugat că, într-un anumit moment trebuie să oprești lucrurile, înainte ca acestea să nu mai mai fie interesante și publicul să devină plictisit.

FILM.TVR.RO

Logo

 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

Teleplay-ul „Crimă și pedeapsă”, difuzat la TVR Cultural în memoria lui Constantin Cojocaru. Regizorul Jon Gostin: Pierderea sufletului este adevărata maladie a omului contemporan | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 22.00, TVR Cultural difuzează, în memoria actorului Constantin Cojocaru, teleplay-ul „Crimă și pedeapsă”, după ...