Investiţiile în turism dezvoltă judeţul Bihor

TVRi | Duminică, 17 Ianuarie 2021
„Investiți în România!” v-a invitat la Oradea, cel mai important centru cultural și comercial al Bihorului. Ați putut revedea această ediție a emisiunii pe 19 ianuarie, de la ora 20:55, la TVR Internațional și online pe TVR+.
oradea
oradea
baile felix
pod
pestera ursilor
oradea
oradea
oradea
oradea
defileul cris
naile felix
pestera cu cristale
vadu crisului
oradea
oradea
baile felix
pod
pestera ursilor
oradea
oradea
oradea
oradea
defileul cris
naile felix
pestera cu cristale
vadu crisului

Fiecare loc are povestea lui...o poveste cu tâlc, mister și legendă.

În această ediţie vă invităm într-o călătorie pe meleaguri bihorene pentru a descoperi peisaje pitoreşti, de o frumuseţe aparte, peşteri ale căror formaţiuni îţi rămân întipărite în memorie, precum şi alte obiective de ţinut minte.

(w640) oradea

(w640) pestera ur

Atracţiile turistice sunt întâlnite la tot pasul, iar zona Vadul Crişului Repede oferă o multitudine de posibilităţi de petrecere a timpului liber pentru iubitorii de aventură - rafting, caiac, canoe, drumeţie, speoturism sau ciclism montan.

(w640) vadu crisu

Pe lângă peisajele de-ţi taie răsuflarea, judeţul Bihor are o bogată ofertă balneară datorită izvoarelor cu apă temală. Aici regăsim cea mai mare staţiune permanentă din România - Băile Felix - care a devenit în timp un loc terapeutic inedit şi foarte căutat.

(w640) naile feli

Aflat pe malul Crișului Repede, Oradea este printre puţinele oraşe din România care rivalizează cu destinaţii de vacanţă precum Viena, Budapesta sau Barcelona.

(w640) oradea

(w640) oradea

Multe obiective merită a fi descoperite aici: Cetatea Oradea, Sinagoga Sion, Palatul Vulturul Negru, Biserica cu Lună, Podul Intelectualilor, Casa Darvas La Roche, Palatul Baroc. Una dintre principalele atracţii ale municipiului este Aquaparkul Nymphaea, cea mai mare investiţie publică de acest fel din România.

(w640) oradea

Vă invităm să petreceţi momente de neuitat în judeţul Bihor, un ţinut care prin frumuseţea peisajului natural, monumentele istorice, prin renumitele staţiunii balneoclimaterice este în topul preferinţelor turiştilor, devenind o destinaţie de vacanţă pe tot parcursul anului.

***

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

TVR +
Canalul TVR YouTube