loader
Foto

Galerie foto

GABRIEL GARKO, în seriale de excepție la TVR 2

Din 3 septembrie, de luni până joi, de la ora 22.10, fanii celebrului serial italian „Onoare si respect” se vor reîntâlni cu Tonio Fortebracci în episoadele celui de-al cincilea sezon.

 

  • În premieră și în exclusivitate pentru telespectatorii TVR2, „Păcatul și rușinea” (Il peccato e la vergogna, 2010), un serial captivant cu Gabriel Garko în rolul principal.

Gabriel Garko, vedeta italiană care a reușit să cucerească inimile telespectatorilor români în rolul șefului mafiot Tonio Fortebracci, din serialul „Onoare și respect”, rămâne alături de telespectatorii TVR 2. În aceste zile, Gabriel Garko se află la Brașov, unde este oaspete de onoare al Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”. Cu această ocazie, actorul a povestit fanilor români despre experiența sa la filmările serialului „Onoare și respect” și a oferit în premieră amănunte despre „Păcatul și rușinea”, serial care va fi difuzat în premieră și în exclusivitate de TVR 2.

„Filmările pentru au durat 10 ani și am crescut cu acest serial. Tonio Fortebracci a fost un rol la care am ținut și pentru care studiam în fiecare seară. Mă bucur că nu sunt ca și personajul… Dacă aș fi fost, probabil că nu aș fi fost aici în această seară, ci în spatele gratiilor”, a spus cu umor Gabriel Garko.

(w500)

Mafiotul Tonio Fortebracci se reîntoarce la TVR 2 de luni, 3 septembrie, cu ultimul capitol din saga familiei Fortebracci.  Telespectatorii TVR 2 vor urmări, de luni până joi, de la 22.10, acţiunea celui de-al cincilea sezon al serialului „Onoare și respect”. Povestea are loc Sicilia, în 1972, la doi ani de când familia lui Tonio Fortebracci (Gabriel Garko) a fost atacată de „naşul” Ettore de Nicola (Valerio Morigi) şi de oamenii lui. Deşi copiii lui au reuşit să fugă, Tonio a ajuns pe mâna duşmanilor săi şi, timp de doi ani, a îndurat tortura lui Ettore și a lui Trapanese (Gilberto Idonea), cei doi dorind să pună mâna pe comoara pierdută a mafiei. Tonio este descoperit de poliție în viață, dar cu memoria pierdută. Treptat, el îşi recapătă amintirile şi pregăteşte răzbunarea împotriva celor care i-au atacat familia şi au ucis-o pe Carmela.

De la mafiotul Tonio Fortebracci, la criminalul nemilos Nito Valdi, în „Păcatul și rușinea”

În premieră și în exclusivitate, TVR 2 va aduce în curând serialul italian „Păcatul și rușinea” („Il peccato e la vergogna”, 2010). Producția, din care nu lipsește intriga, pasiunea, războiul, suspansul, dragostea și drama se bucură în rolurile principale de distribuția de succes din „Onoare și respect”: Gabriel Garko și Manuela Arcuri. Gabriel Garko dă viață personajului Nito Valdi, un tânăr fără familie, a cărui fire impulsivă îl împinge la acte de violenţă.

La sfârşitul anilor 1930, în Roma sfâșiată de dictatură și controlată de fascişti, destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi (Manuela Arcuri), militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întretaie pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe dubioase, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

„Din această toamnă voi fi într-un serial nou la Televiziunea Română, „Păcatul și rușinea”, în care joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune”, a povestit Gabriel Garko pe scena Cerbului de Aur de la Brașov.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Documentarul „Păltinișul și Noica”, premieră absolută la TVR Cultural

Vineri, 29 martie, de la ora 20:30, TVR Cultural va difuza în premieră absolută filmul documentar „Păltinișul și Noica”, regizat de Mihai Miron, ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...