loader
Foto

Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii „matinali” ai Ştirilor TVR

Mai relaxat, mai prietenos, mai aproape de telespectatori, noul Telejurnal matinal vine, din 8 februarie, cu un nou format şi o nouă prezentare. De luni până vineri, de la 7.00 la 9.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Un news magazine cu informaţii relevante pentru public, în timp real, ce va aduce, în acelaşi timp, o stare tonică, pozitivă, pentru tot restul zilei. Astfel se doreşte a fi Telejurnalul matinal de la TVR 1, începând din 8 februarie. Cu Dorina Florea şi Mihai Melinescu la pupitru, dar şi cu alţi reporteri care vin cu noutăţi din diferite domenii, noul Telejurnal matinal va putea fi urmărit de telespectatori de luni până vineri, de la 7.00 la 9.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Mă bucur să fac parte din acest nou proiect, unul îndrăzneţ, cu un format dinamic, mult mai relaxat şi cu rubrici noi. Sper ca telespectatorii să aleagă să îşi înceapă ziua cu noi, pentru că le oferim, pe lângă informaţiile de care au nevoie, şi o portie zdravănă de... bună dispoziţie! Se vor convinge că o zi de succes începe cu zâmbetul de buze şi corect informaţi”, spune Dorina Florea.

La rândul său, Mihai Melinescu declară că rolul de prezentator al Telejurnalului matinal i se potriveşte de minune: „După ştiri externe, reportaje şi interviuri, corespondenţe din străinătate şi ediţii speciale, acest proiect îmi lansează o provocare pe care mi-o doream: o comunicare mai firească, mai tonică, ce îşi găseşte locul perfect în emisiunea de dimineaţă. Aştept să „ne bem cafeaua împreună” cu cei care ne urmăresc, la televizor şi online. Să vorbim despre ziua care începe, despre ce s-a mai întâmplat peste noapte, cum se circulă prin țară, cum e vremea.”

Program complex şi dinamic de ştiri şi informaţii utilitare, Telejurnalul matinal este mai mult decât un jurnal de ştiri, ce „lansează” ziua din perspectiva interesului publicului. Pe lângă ştirile momentului, prezentate clar şi echilibrat, programul va aduce şi informaţiile oricărei dimineţi: starea meteo şi a traficului din Bucureşti şi din ţară, horoscop, sport, evoluţii financiare, evenimente culturale, de lifestyle, travel etc. Alături de cei doi prezentatori, îi vom mai vedea, la Telejurnal matinal, pe Lavinia Adam, Albertina Ionescu sau Eugen Rusu, cu rubrici punctuale.

Foto: Mihael Preda, Ioana Chiriţă

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...