loader
Foto

CFR Cluj - Manchester United: 1-2, în direct la TVR

TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro au transmis în direct, de la ora 21:40, cel de-al doilea meci al campioanei României, CFR Cluj, în grupele Ligii Campionilor, cu Manchester United, de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

 

Articol actualizat.

Marţi, 2 octombrie a fost o zi plină cu fotbal la TVR ! TVR 1, TVR  HD, dar şi www.tvrplus.ro au transmis atât partida de fotbal CFR Cluj – Manchester United,  Studioul UEFA Champions League, reacţii după meci, dar şi rezumatele celorlalte meciuri.

După un început foarte bun al clujenilor, care au deschis scorul în minutul '14 prin Pantelis Kapetanos, Manchester United a pus stăpânire pe joc şi s-au impus, în final, cu scorul de 2-1, graţie dublei lui Robin Van Persie din minutele '29 şi '49.

(w882) Van Persie

Cifrele partidei arată supremaţia britanicilor, care nu au mai forțat după ce au ajuns în avantaj, mulțumindu-se să controleze partida și să țină mingea departe de propria poartă.  Ba mai mult, Sir Alex Ferguson și-a permis să-l arunce în teren și pe debutantul Wootton. Ultimele oportunități ale CFR-ului s-au ivit în urma unor faze fixe, dar De Gea și-a făcut datoria și United a bifat încă o victorie în România.

(w882) Cifrele Me

Site-ul Televiziunii Române, tvrinfo.ro, a ţinut la curent iubitorii fotbalului. Firul evenimentelor îl găsiţi aici

(w882) Debut CFR-

CFR Cluj îşi doreşte să uimească din nou în Champions League! După victoria de la Braga, campioana României are o misiune mult mai dificilă, acasă, împotriva echipei britanice Manchester United. Clujenii au speranţe mari, dar şi un precedent, după ce în 2008 remizau alb tot la Cluj, cu o altă echipă mare din Anglia, actuala deţinătoare a trofeului Champions League: Chelsea.

Ioan Andone, antrenorul CFR-ului, a mai întâlnit echipa Manchester United în 2004, în preliminariile Ligii, când era pe banca lui Dinamo. Din nefericire, dinamoviştii au fost eliminaţi de „diavoli”, după 1-2 la Bucureşti şi 0-3 în returul de pe Old Trafford. Însă Andone are şi amintiri frumoase când vine vorba de echipele din Anglia. În 2005, tot pe banca lui Dinamo, Andone reuşea o victorie impresionantă, 5-1, cu Everton.

Manchester United va reveni în Romania după ce, în sezonul trecut a întâlnit, tot în grupe,  Oţelul Galaţi. Trupa lui Sir Alex Ferguson nu a dat prea multe şanse gălăţenilor, care au fost învinşi cu 2-0 în ambele manşe. Acum clujenii vor să rescrie istoria şi, după victoria de la Braga, visează frumos, la primăvara Champions League. CFR Cluj – Manchester United se joacă marţi, 2 octombrie, de la 21.45, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...