loader
Foto

Cel alb, cel galben, cel negru, la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

Dacă e marţi, e Telecinemateca pe TVR1! Pe 2 mai, s-a difuzat o comedie western, în regia lui Sergio Corbucci: „Cel alb, cel galben, cel negru (Samurai / Il bianco, il giallo, il nero – Italia, Spania, 1975)”.

 

Cu: Giuliano Gemma, Eli Wallach, Thomas Milian.

(w882)

Împăratul Japoniei îi trimite în dar preşedintelui Statelor Unite un armăsar, pe care un trib de indieni îl fură ca să obţină o răscumpărare consistentă.

Pentru a recupera preţiosul animal, e nevoie de o veritabilă "echipă de şoc", formată din Albul - un tâlhar vestit, Galbenul – japonezul Sakura, care avusese grijă de cal, şi Negrul – un şerif cam tont. Cei trei îşi unesc forţele, dar nu se vor confrunta doar cu apaşii, ci şi cu un grup de foşti soldaţi confederaţi dezertori.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

„Spânzurătoarea”, un thriller care ne ţine cu sufletul la gură - miercuri, la TVR 1

Este al nouălea rol de detectiv al actorului Al Pacino într-un film. Karl Urban, Brittany Snow i se alătură pentru a dezlega jocul dramatic şi ...