loader
Foto

Campionatul European de Atletism în Sală – Göteborg, 2013

În direct la TVR2, TVR HD şi online pe TVR+

 

În perioada 1 – 3 martie, Suedia va găzdui prima competiţie atletică europeană de anvergură din acest an: Campionatele Europene de Atletism în Sală, ediţia 2013.

Printre cei aproximativ 600 de atleţi din 42 de ţări se vor număra şi cei mai buni sportivi români calificaţi la această competiţie.

TVR 2 şi TVR HD vor difuza în direct şi în exclusivitate de la Goteborg încercarea celor mai buni atleţi ai Europei de a stabili noi recorduri. Competiţia poate fi urmărita şi online, pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române.

Programul transmisiunilor este următorul: vineri, 1 martie, de la ora 19.00, sâmbătă şi duminică (2-3 martie), de la ora 17.30.

Comentariul de specialitate va fi asigurat de: Dragoş Bocanaciu şi Alexandru Roman.

LOTUL ROMÂNIEI

România ca fi reprezentată la această ediţie a Campionatelor Europene de Atletism în Sală de 18 atleţi (12 fete şi 6 băieţi), cu 2 mai mulţi decât la ediţia precedentă desfăşurată în 2011 la Paris-Bercy. Deşi la ultima participare, sportivii noştri nu au câştigat nicio medalie, acum speranţele noastre sunt mai mari, aceştia fiind mai bine clasaţi în Europa.

Vor face deplasarea la Göteborg trei săritoare în lungime - Cornelia Deiac, Alina Rotaru, Florentina Marincu, două semifondiste – Ancuţa Bobocel şi Roxana Barca, la 3000 metri, două patrusutise - Angela Moroşanu şi Alina Panainte, alte doua la saritura in inaltime-Esthera Petre si Daniela Stanciu şi câte una la triplusalt - Cristina Bujin, greutate - Anca Heltne şi pentatlon - Beatrice Puiu. Patru dintre ele sunt în primele 10 de pe continentul nostru: Anca Heltne-18,67, locul 4, Cristina Bujin-14,24, pozitia 6, Ancuta Bobocel-8: 52,86, 8 şi Cornelia Deiac-6,62, 9.

Dintre baieţi se detaşează Marian Oprea, numarul 1 în Europa la triplusalt, cu 17,17 si Mihai Donisan, al cincilea la săritura in inaltime, 2,30. Au mai realizat standardul Valentin Toboc, la lungime, Alexandru Tufă, la săritura în înălţime, Cătălin Câmpeanu, la 60 metri şi Ionuţ Zaizan, la 1500 metri.

Intră pe paginile de Facebook TVR2, TVR HD şi TVR+ şi comentează evoluţia sportivilor noştri

(w882) Lotul Roma

SURSA FOTO: fra.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.