loader
Foto

Galerie foto

Aparate foto şi video revoluţionare, la Zon@ IT

GH5 , cea mai nouă unealtă pentru foto şi video, noul joc For Honor , dar şi un nou episod din Garage Days sunt în Zon@ IT de la TVR 1 şi TVR HD. Dan Cadar ne-a dat întâlnire cu noutăţile din tehnologie sâmbătă, 25 februarie, de la 09.30.

 

Editia este disponibila online pe TVR+.

Cel mai proaspăt aparat foto de la Panasonic: GH5 - unealta supremă atât pentru videografie, cât şi pentru fotografie ne este prezentată la ediţia din 25 februarie a Zonei IT. Emisiunea este la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, de la 09.30.

La Zon@ IT descoperim noul joc For Honor, pe care echipa emisiunii vă recomandă să-l jucaţi cu caştile de gaming wireless Steel Series Arctis 7 şi pe un sistem AMD accesibil, construit chiar în studioul emisiunii. Şi tot atunci, aflăm care sunt ultimele produse lansate în România de către Asus.

(w882)

(w882)

Tot la Zon@ IT de sâmbătă, Dan Cadar aduce un nou episod din seria Garage Days, în care invitaţii încearcă să construiască un mini-PC cu valoarea (costul) şi performanţele unui PlayStation 4!

Cu echipa Zon@ IT puteţi interacţiona online pe site-ul zonait.tv, precum şi pe pagina de Facebook a emisiunii la Fan.ZonaIT.

Zeci de întrebări legate de tehnologia din jurul nostru ne bombardează, iar dacă nu căutăm răspunsurile potrivite la timp, rămânem în urmă. Dan Cadar şi echipa lui ne conving de peste zece ani că soluţiile cele mai bune vin de la Zon@ IT, emisiunea dedicată pasionaţilor de tehnologie de la TVR 1 şi TVR HD.

Începută în 2006, Zon@ IT a reuşit să se remarce într-o arie care, iniţial, era văzută ca una adresată unui public restrâns. „Dacă la începutul anilor 2000, prin IT înţelegeai o chestie oarecum nişată, acum este un fenomen de masă ”, spune Dan.

 

Zon@ IT selectează în fiecare săptămână informaţiile care sunt relevante din tehnologie. Fiecare ediţie prezintă noutăţi despre modele de tablete, telefoane mobile sau laptopuri; evenimente privind lansările ultimelor gadgeturi atât din ţară, cât şi din străinătate.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...