loader
Foto

Zile tematice la Arhiva TVR: Draga Olteanu Matei, 24 octombrie

În luna octombrie, Arhiva TVR o sărbătoreşte pe actriţa Draga Olteanu Matei printr-o zi dedicată acesteia, prezentând online, pe reţelele sale de socializare, materiale inedite.

 

Pe 24 octombrie, o mare Doamnă a Teatrului Românesc împlineşte o vârstă frumoasă. Draga Olteanu Matei are un palmares bogat; a jucat în zeci de filme, piese de teatru, peste 100 de roluri în Televiziune, cu apariții memorabile în programele de Revelion și în multe alte programe de divertisment.

Astfel, pe 24 octombrie, pe pagina de Facebook Arhiva TVR, dar şi pe canalul de YouTube dedicat, o veţi (re)descoperi pe Draga noastră dragă actriţă în diverse ipostaze: cântând, recitând, ironizând, spunând poveşti despre alţi mari actori, făcându-te să o iubeşti pentru şarm şi naturaleţe şi să-ţi doreşti s-o revezi iar şi iar.

Ne puteţi urmări, de asemenea, pe twitter (pentru noutăţi din lumea arhivelor), pe instagram (pentru fotografii din „spatele” Arhivei TVR) şi pe pinterest (pentru fotografii din Arhiva TVR).

La mulţi ani, doamnă Draga Olteanu Matei!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...