Țările de Jos: melodia prezentată de Armin van Buuren a fost respinsă pentru Eurovision 2022

TVR.RO | Sâmbătă, 04 Decembrie 2021
Potrivit unor surse, se spune că  Lakshmi, cântărețul pop-noir, va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2022 de la Torino. Postul de televiziune olandez AVROTROS nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest zvon.

Artiștii olandezi Jaap Reesema și Armin van Buuren au trimis o melodie pentru a reprezenta Țările de Jos la Eurovision Song Contest 2022 de la Torino. Câștigătorul ediției olandeze a X-Factor 2010, Jaap Reesema a vorbit despre depunerea unei lucrări cu DJ-ul de renume internațional, Armin van Buuren.

Vorbind cu Algemeen Dagblad, Reesema a confirmat că au fost anunțați în urmă cu două săptămâni că melodia lor nu a fost aleasă pentru Eurovision 2022. Duo-ul plănuiește să lanseze piesa mai târziu și nu a exclus o participare viitoare.

Jaap Reesema a explicat că: „Bineînțeles că credem că este o melodie excepțional de bună. Versurile s-ar fi potrivit cu tema Eurovision. Evident, ar fi fost grozav să călătorești în Italia, dar este un semn bun că există o cursă atât de grea în Țările de Jos. Eurovision a devenit prestigios”.

Se spune că o comisie formată din comentatorii de televiziune olandezi Jan Smit și Cornald Maas, precum și DJ-ii de radio Coen Swijnenberg și Sander Lantinga ar alege participarea olandeză pentru Eurovision 2022. La fel ca în 2019, când a fost aleasă piesa câștigătoare a Țărilor de Jos, grupul este mai concentrat pe cântecul în sine, decât pe artist.

Sursa imagine: Armada

 

TVR +
Canalul TVR YouTube