loader
Foto

TELEȘCOALA: Biologie, a XII-a, Anatomie umană - Circulația, respirația și excreția | VIDEO

Pe 28 aprilie, prof. Camelia Petcu a recapitulat pentru elevii de clasa a XII-a o lecție despre sistemele: circulator, respirator și excretor.

 

Lecțiile pot fi urmărite atât la TVR 2, de la orele 9.00 și 15.00, de luni până vineri, cât și online pe TVR+, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

Prof. Camelia Petcu: ”Am 28 de ani vechime în învățământ. Sunt membru în Corpul de experți în management, membru în Corpul de experți în evaluare. Am fost metodist până în 2018, când am ocupat funcția de director adjunct. Actualmente sunt profesor de biologie și de limba franceză la Colegiul Ferdinand I Măneciu.”

FILM.TVR.RO

Logo

 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...