loader
Foto

Galerie foto

Oana Elena Venţel, prima semifinalistă Vedeta populară, sezonul 2

Ce au în comun Armata şi muzica populară? Ne-a demostrat Oana Elena Venţel, prima semifinalistă Vedeta populară de la TVR 1. Şi în sezonul doi Vedeta populară, Iuliana Tudor ne face cunoştinţă cu interpreţi de folclor care îşi doresc să devină Vedeta populară. În fiecare duminică, de la ora 21.00.

 

Are voce, are carismă, ţinută şi, nu în ultimul rând, acel ceva care ridică oamenii de pe scaune. Clujeanca Oana Elena Venţel, în vârstă de 16 ani, este prima concurentă pe care juriul de la Vedeta populară o trimite în semifinala concursului de talente dedicat interpreţilor de folclor amatori. Sezonul al doilea Vedeta populară a început la TVR 1 duminică, 29 aprilie.

(w882)

Trăieşte în regim militar de la 14 ani, disciplina e cuvântul de ordine al fiecărei zile, a doua ei casă. Liceul militar, unde învaţă Oana, este o lume cu reguli stricte. Nu i-a fost simplu, dar e mereu încurajată de familie, iar bunicul ei spune despre ea că e o învingătoare. Oana este un amestec de forţă şi sensibilitate. Este foarte încrezătoare în forţele ei şi munceşte cu seriozitate pentru a-şi atinge visul. Iar un pas deja l-a făcut: este prima semifinalistă a sezonului doi Vedeta populară.

Armata înseamnă disciplină şi rigoare, iar muzica este libertate. Oana Venţel însă a găsit însă punctul de intersecţie: „Ca şi în armată, muzica se face cu multă rigoare şi disciplină”. Iar la Oana, este vorba şi despre o tradiţie de familie: „Străbunicul meu a fost în Garda Regală, bunicul a fost colonel, iar tatăl meu este comisar de poliţie. Am ales şi eu să urmez această carieră. Era evident că cineva trebuie să ducă tradiţia mai departe”, mărturiseşte mândră Oana.

(w882)

În concurs, ea a impresionat juriul cu melodia „Pe drumul bătut de cară”, (o melodie din folclorul românesc aleasă de ea), dar şi cu duetul pe care l-a susţinut alături pe vedeta ei preferată, Ionuţ Fulea, cu care a interpretat pe scenă un „Cântec de cătănie”. Costumul îmbărăcat de Oana Venţel la duet este cel pe care îl poartă la Liceul Militar.

(w882)

Concursul Vedeta populară continuă la TVR 1 duminica viitoare, când alţi cinci concurenţi luptă pentru un loc în semifinală. Vedeta populară este la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00.

credit foto: Doru Ochea


Despre Vedeta populară, sezonul doi

Cel de-al doilea sezon Vedeta populară va avea 9 ediţii pline de suspans, la care se adaugă semifinala şi finala şi vine cu câteva noutăţi, care vor aduce spectacolului tv mai multă tensiune şi emoţie, dar şi bună dispoziţie. Iuliana Tudor dă startul celui de-al doilea sezon Vedeta populară duminică, 29 aprilie, ora 21.00, la TVR 1.

Dintre cei 5 concurenţi ai fiecărei ediţii, doar unul se va califica în semifinală. Apoi, din cei 9 semifinalişti, 5 vor ajunge în finala Vedeta populară, care va avea loc în luna iunie.

Şi în sezonul doi, Marius Zorilă şi Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Captalei, susţinută de Creart, sunt alături de concurenţi în intepretările live din show. Actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor la Vedeta populară, află părerile lor imediat după concurs şi ne ajută să îi cunoaştem mai bine.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Mircea Tudor – inventatorul care a cucerit lumea, un nou erou la „Români universali”

Pe 22 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu singurul om din lume premiat de două ori la prestigiosul Salon de Inventică de la Geneva. Un ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...