loader
Foto

Galerie foto

Ioan Gyuri Pascu, joi, la „Omul cu chitara”, la TVR 2

În această seară, de la ora 23.00, Ducu Bertzi şi Eveline Păuna au avut o ediţie cu mult umor, dar şi cu multe noutăţi.

 

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Joi, 16 octombrie, de la ora 23.00, invitat special la „Omul cu chitara” a fost îndrăgitul artist Ioan Gyuri Pascu.

A fost o ediţie plină de umor şi surprize în care, aşa cum un diamant îşi arată diversele faţete, Ioan Gyuri Pascu a făcut dovada talentului său artistic multiplu ca actor, muzician, scriitor, compozitor. Alături de el, au fost prezenţi Teo Boar, Eugen Amarandei şi Nicolae Constant.

Astfel, telespectatorii au aflat ce legătură are Ioan Gyuri Pascu cu şoricelul mexican Chilli Ramirez şi Motanul descălţat şi au audiat câteva dintre ultimele sale piese care urmează să apară, în viitorul apropiat, pe un nou album.

Gazdele Ducu Bertzi şi Eveline Păuna au pregătit oaspetelui imagini de arhivă cu Ioan Gyuri Pascu, ocazie pentru acesta de a depăna amintiri despre locurile inedite în care a cântat, despre chitara preferată şi, mai ales, despre cariera sa.

Din această săptămână, emisiunea „Omul cu chitara” are o nouă rubrică - un test fulger pentru invitat în care acesta trebuie să răspundă la câteva întrebari inedite. În plus, tot ca o noutate, una dintre melodiile invitatului va fi subtitrată oferind fiecărui telespectator un exerciţiu de karaoke nocturn.

Vă reamintim că toate melodiile vor fi postate pe pagina de facebook  a emisiunii „Omul cu chitara” la TVR 2 , iar cea care primeste cele mai multe like-uri intră în competiţia pentru „Trofeul Omul cu chitara”.

 

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.