loader
Foto

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce l-au avut ca protagonist.

 

Atenţie, se cântă!"  - difuzat de TVR 3 (26 martie, ora 20:00), a readus telespectatorilor piese celebre ale muzicianului George Nicolescu.

(w882) George Nic

Confesiuni" - un tribut adus lui George Nicolescu, talentatul cantautor cu o prezență remarcabilă în peisajul muzical românesc - s-a redifuzat pe canalul TVR 2, miercuri, 27 martie, începând cu ora 21:00.

(w882) George Nic

Gazda emisiunii, Iuliana Marciuc, îi oferă un spațiu generos lui George Nicolescu pentru a împărtăși povești fascinante din viața sa, rememorând momentele cheie ale carierei sale. Alături de el se află textierul Eugen Dumitru, într-o atmosferă plină de emoție și nostalgie.

Redifuzarea programelor reprezintă o ocazie specială pentru telespectatori de a redescoperi contribuția inestimabilă a lui George Nicolescu la peisajul muzical românesc.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...