loader
Foto

Detoxifiere și mișcare | VIDEO

Detoxifiere și mișcare. Acestea sunt recomandările specialiștilor după o perioadă destul de îndelungată de răsfăț culinar. Mulți români au uitat de cântar și de orice dietă astfel că au acumulat calorii peste măsură.

 

Cei mai conștienți de beneficiile unui regim de viață sănătos apelează la sfatul nutriționiștilor sau merg să-și ardă caloriile la sală. Perioada exceselor culinare a trecut și este binevenită o detoxifiere cu ajutorul fructelor și al legumelor – recomandă nutriționiștii, care nu uită să ne atenționeze și asupra cantității de alimente pe care le mâncăm, dar și a orei la care luăm ultima masă a zilei.

Copiii, în special, sunt afectați de lipsa mișcării, la care se adaugă consumul necontrolat de dulciuri și sucuri. În această perioadă, nutriționiștii ne recomandă să nu neglijăm consumul de alimente care contribuie la creșterea imunitatii organismului.

Pentru a avea un corp sănător, alimentația echilibrată trebuie combinată neapărat cu mișcarea, spun specialiștii. Imediat cum s-au deschis sălile de fitness, au și venit primii doritori să facă sport – unii de întreținere, alții pentru performanță.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.