loader
Foto

TVR 1 confirmă două persoane „Cu capu-n zori” | VIDEO

Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu sunt „Cu capu-n zori”, în noul program matinal, care vă aduce energia pentru întreaga zi. Din 19 octombrie, de luni până vineri, de la ora 7:00, la TVR1.

 

Lizei ii plac poveştile şi oamenii. Liza e o fire curioasă şi se ataşează rapid de cei care intră în viaţa ei. Liza e o persoană matinală şi energică. Fii ca Liza!

Fere are nevoie de trei oameni ca să se trezească. Fere bea energizant şi conduce cu muzica la maximum.  Fere e un optimist incurabil. Tocmai de aceea, speră ca oamenii să adere şi la îndemnul „Fii ca Fere!”

Din 19 octombrie, Liza şi Fere sunt „Cu capu-n zori”, la TVR 1. De la 7.00 la 10.00, programul matinal în direct le aduce telespectatorilor toate informaţiile dimineţii, ştiri meteo, horoscop, cooking live în studio, ştiri din trafic, showbiz, style&beauty, parenting, casă şi gradină, sănătate, muzică, provocări, campanii şi evenimente actuale relevante pentru începerea cu energie şi optimism a unei noi zile bune. Un matinal la care ne întâmpină Liza şi Fere, doi prezentatori tineri şi dinamici, cu umor, spontani şi siguri pe ei, cu experienţa dialogului cu publicul şi cu invitaţii. Iar în spatele camerelor de luat vederi, atentă la fiecare detaliu şi responsabilă cu tot ce înseamnă pregătirea unui program perfect pentru dimineaţă, se află Augusta Lazarov Petrescu, producătorul emisiunii.

(w882) Matinalii

Pare o puştoaică, dar Liza Sabău face televiziune de 13 ani. Şi îi place la maximum! Dintre aceştia, primii opt ani i-a petrecut în TVR, în divertisment, ca redactor şi prezentator – nu într-o ordine anume, pentru că e o fire care nu prea se supune canoanelor şi se lasă ghidată după cum îi dictează sufletul… Speră să rămână la fel şi la 50 de ani. E atrasă de lumea artiştilor şi obsedată de fun facts şi informaţii de culise. Lisa are o listă de bărbaţi bine, în capul căreia tronează Pharrell Williams. Îi place să călătorească şi a avut şansa să meargă, datorită job-ului, în cele mai frumoase şi exotice locuri din lume. De mai bine de un an e DJ la Virgin Radio România şi realizează programul de seară alături de Gabriel Fereşteanu. De Fere, mai exact.

La rândul lui, Fere şi-a început drumul în industria televiziunii tot într-o emisiune a TVR, apoi a continuat în presa scrisă, având şi câteva colaborări cu posturi de radio şi televiziune. Fere îţi umple fiecare seară, de luni până joi, cu cea mai bună muzică la Virgin Radio, într-un program de trei ore, împreună cu Liza. Fere e pasionat de social media şi creează conţinut video în mediul online. E licenţiat în Drept, „ca să aibă şi el o meserie”, dar crede în chakre, energii şi parapsihologie. De curând, s-a mutat în garsoniera lui şi îşi doreşte să devină autonom, chiar dacă asta înseamnă să înceapă prin a-şi spăla singur hainele. Are un câine, pe nume Lord, pe care îl iubeşte mult. Tocmai de aceea, îl lasă în grija... mamei.

Până acum, i-ai auzit. Acum, îi şi vezi. Liza şi Fere fac echipă şi pe tv, în cel mai fresh matinal de la TVR.

Cu informaţii proaspete, cu zâmbetul pe buze şi cu multă bună dispoziţie, Liza şi Fere îşi vor întâmpina telespectatorii „Cu capu-n zori”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 7, la TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...