loader
Foto

„Rivalii”… reloaded! Totul despre emisiunea Marinei Almăşan la TVR 2

„Rivalii”… cu Marina Almășan și Dan Helciug în cel de-al doilea sezon al emisiunii TVR 2 care, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, vă invită să urmăriţi un duel al opiniilor despre cele mai importante probleme ale vieții de familie.

 

Părerile invitaţilor, pe cât de amuzante, pe atât de pline de învăţăminte, vor fi împachetate sub forma divertismentului din care nu vor lipsi tonul degajat, concursurile, muzica şi surprizele.

Din 1 aprile, în platoul „Rivalilor” numărul gazdelor este mai mare. Marinei Almăşan i s-a alăturat Dan Helciug, coprezentator, iar comoderatorul Costin Teodorescu va fi însoţit de Raluca Tudor.

„Deși ne înțelegem excelent de când colaborăm (să tot fie vreo două decenii!), eu si Dan vom fi rivali. Punctele noastre de vedere se vor bate cap în cap si în aceste contraziceri simpatice se vor regăsi și telespectatorii noștri, căci - nu-i așa? - orice lucruri, mai cu seamă cele legate de viața de familie, pot fi privite din unghiuri diferite. Eu voi încerca să veghez asupra caracterului educativ al emisiunii, iar năvalnicul Dan îi va adăuga sarea si piperul necesare. Împreună cred că ne vom completa de minune! Îmi cam dă de furcă înălțimea lui (tocuri atât de mari încă nu s-au inventat!), dar, până la urmă, contrastele se atrag, nu? Una peste alta, îmi pare bine că l-am „atras” pe Dan în această „cursă” a rivalității și abia aștept să primesc feedback-ul telespectatorilor după prima ediție”, spune Marina Almăşan.

Am aflat şi un secret despre Dan Helciug. Ştiaţi că, pe lângă muzică şi actorie, pasiunea artistului este psihologia? Mai mult, Dan a urmat Facultatea de Ştiinte cognitive şi Parapsihologie, este un familist convins şi mândru de cei doi copii ai săi, Luca (13 ani) şi Ruxandra (7 ani).

„Dan Helciug a intrat, pentru prima oară, în emisiunile mele, ca solist al trupei Parlament. Nu venise încă anul 2000, iar trupa cu un nume atât de dibaci ales cucerea curajos topurile din România. Mult mai târziu am aflat că, de fapt, Dan nu era chiar muzician, la bază. De fapt, nici nu era greu de dedus că actoria îi curge și prin vene, nu e doar un înscris pe o diplomă de absolvire. De fapt, în palmaresul lui Dan mai există o facultate: cea de Științe cognitive, și cu această dezvăluire voi apăsa și mai tare pe pedala admirației celor care caută esențe, nu forme fără fond”, mai spune Marina Almăşan.

În platou sunt prezenţi psihologul emisiunii, Matei Stănculescu, fiul al regretatului folkist Doru Stănculescu, dar şi unul dintre cei mai apreciați și charismatici avocați ai momentului: Adrian Cuculis.

„Rivalii” nu mai este o competiție a generațiilor, ci o „încăierare”, sigur, pe un ton decent şi ca demers educativ, a diferitelor puncte de vedere, în ceea ce privește problemele vieții de zi cu zi. Se va vorbi despre familie, îndrăgostire și dez-îndrăgostire, despre relația de cuplu, iubiri cu nabădăi, creșterea copiilor, soacre și amante, dar şi despre școala copiilor noștri și viitorul lor. Cazurile puse în discuţie vor fi ale unor vedete, dar echipa aşteptă feedback de la telespectatori. Emisiunea va avea un public activ, care va interveni cu exemple personale și păreri despre situaţiile puse în discuție.

Invitații VIP nu sunt aleşi la întâmplare şi, de fiecare dată, va fi invitată o familie longevivă, care va judeca lucrurile prin prisma experienței, dar și vedete care au traversat, în viața lor, momente de cumpană, despre care vor vorbi deschis.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...