loader
Foto

Bayern München este noua campioană a Europei!

Finala UEFA Champions League a fost transmisă sâmbătă, în direct de la Londra, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

 

Finala UEFA Champions League, disputată între Borussia Dortmund şi Bayern München s-a încheiat cu scorul de 1:2, după golurile marcate de Mandzukic, pentru Bayern (minutul 60), Gundogan, din penalty, pentru Borussia (minutul 68), respectiv Robben, golul victoriei pentru Bayern (minutul 89). Partida a fost transmisă în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos şi Emil Hossu Longin.

90.000 de microbişti s-au aflat sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra, pentru prima finală 100% germană a UEFA Champions League, disputată între Borussia Dortmund şi Bayern München. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia.

Avancronica partidei, de la ora 21.00, precum și reluarea și analizarea celor mai importante momente ale meciului, de la 23.50, au putut fi urmărite la Studio UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui.

Ambele echipe au demonstrat încă o dată că sunt în formă maximă, după ce au eliminat, în semifinale, giganţii de la Barcelona şi Real Madrid. Este a patra oară în ultimii 14 ani când două echipe din aceeaşi ţară prind finala UCL, prima situaţie de acest fel fiind în sezonul 1999-2000, când Real Madrid a învins Valencia.

 

Chiar dacă Bayern a fost cotată drept favorită la casele de pariuri, Borussia a avut mai multe ocazii de a înscrie. Șansa a surâs, însă, bavarezilor. Intră pe pagina de Facebook a TVR 1 (www.facebook.com/fanTVR1) şi comentează cele mai fierbinți faze ale meciului!

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...