loader
Foto

CONCURS TVR INTERNAȚIONAL: “Promovează RomânIA, oriunde te-ai afla!”

TVRi organizează a IV-a ediţie a campaniei de promovare a purtatului iei autentice. Răspunde la întrebarea "De ce iubeşti IA românească?" și postează o fotografie în care porți IE, pe pagina de Facebook a TVRi. Află ce poți câștiga!

 

Alătură-te vedetelor postului şi personalităţilor care Promovează RomânIA la TVR Internațional și poți fi premiat!

Astfel, în perioada 1-25 iunie, înscrie-te la concursul “Promovează RomânIA oriunde te-ai afla!” şi poţi câştiga o ie lucrată manual, oferită de sponsorul FLORI DE IE.

Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook a postului TVR Internaţional: participanții trebuie să dea LIKE paginii noastre și apoi să posteze o fotografie în care să poarte ie, însoțită de un comentariu în care să răspundă la întrebarea:
De ce iubeşti IA românească?



Participarea este posibilă o singură dată. TVR Internațional își rezervă dreptul să îi descalifice pe cei care se înscriu de mai multe ori.


Anul acesta, sponsorul proiectului, FLORI DE IE, oferă trei premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi la TVR Internațional, în emisiunea “Corespondent TVRi” din 29 iunie, în intervalul orar 21.30-23.00 (ora României).

Apoi, aşteptăm datele de contact la adresa tvri@tvr.ro, pentru a putea intra în posesia premiilor oferite de www.florideie.roFacebook FloriDeIe.

Citiţi AICI regulamentul de participare.


***

Din 24 iunie 2013, odată cu sărbătoarea de Sânziene, celebrăm ia — bluza tradițională românească — de Ziua Universală a Iei.


Îmbracă istorIE. Îmbracă RomânIE. Îmbracă IE. Oriunde te-ai afla!

Înscrie-te la concurs până pe 25 iunie 2017 și poți câștiga IA ta!


Proiect realizat cu sprijinul Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti”.

(w882) Campania I


FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.