loader
Foto

Finalele Campionatelor Mondiale de Canotaj, în direct la TVR

Echipajele din România speră la medalii vineri, 29 august (ora 17.00), sâmbătă, 30 august (ora 14.30) şi duminică, 31 august (ora 14.00). Finalele sunt în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

 

UPDATE: Evenimentele sportive sunt disponibile online pe TVR+

Ultimele zile ale verii aduc telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD, precum şi celor care urmăresc programele Televiziunii Române pe portalul TVR+, finalele Campionatelor Mondiale de Canotaj, eveniment desfăşurat la Amsterdam. De vineri până duminică, Monica Bucur şi Sorin Hobana sunt conectaţi la atmosfera Mondialelor şi ne ţin la curent cu evoluţia echipajelor României, care încearcă să continue tradiţia de a se întoarce acasă cu medalii.

Principalele speranţe ale ţării noastre la Mondialele de la Amsterdam sunt tot la echipajele de fete, mai cu seamă la cele de 8+1 şi dublu rame. Pentru ele, dar şi pentru ceilalţi canotori, evenimentul sportiv din această săptămână reprezintă şi o verificare pentru anul viitor, când vor avea loc calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

Printre canotoarele românce prezente la Amsterdam se numără şi Laura Oprea, vicecampioană mondială de juniori, cea pe care Elisabeta Lipă o consideră urmaşa sa. Fosta campioană olimpică i-a oferit chiar Laurei Oprea o brăţară de aur, după cucerirea argintului la juniori de către tânăra canotoare. De asemenea, în lotul României la Mondialele de la Amsterdam a fost cooptat şi echipajul de dublu vâsle format din Ioana Vrânceanu şi Viviana Bejenariu, devenite campioane mondiale la tineret în luna iulie a acestui an.

Transmisiunile în direct ale finalelor Campionatelor Mondiale de Canotaj de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ pot fi urmărite vineri, 29 august, de la ora 17.00, sâmbătă, 30 august, de la ora 14.30, respectiv duminică, 31 august, de la 14.00.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...