loader
Foto

Galerie foto

Nouă serie de documentare la TVR 1: Dosarele extratereştrilor

De luni până joi, de la ora 23:30, urmăriţi pe TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+ seria de documentare “Dosarele extratereştrilor”: rapoarte despre entităţi ciudate şi apariţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate.

 

În anul 2011, în SUA, numeroase dosare secrete au fost puse la dispoziţia publicului, ca urmare a aplicării Legii Libertăţii de Informare. Printre acestea se află şi Proiectul Planeta Albastră (Blue Planet Project) ce conţine mii de rapoarte despre apariţii de farfurii zburătoare şi activităţi ale unor entităţi extraterestre - pe care autorităţile americane le-au ţinut multă vreme la secret. În fiecare episod ni se va dezvălui câte un alt caz.

Sunt reexaminate dovezi despre apariţii de farfurii zburătoare, răpiri de persoane, muşamalizări guvernamentale şi ştiri din toată lumea legate de extratereştri.

De asemenea, serialul va prezenta cum pot fi trucate imaginile din spaţiu, valoarea Wikileaks şi rolul reţelelor de socializare în poveştile despre extratereştri. Analiza documentelor va avea în vedere şi efectele vizitelor extratereştrilor asupra trecutului nostru, precum şi influenţa pe care o pot avea asupra viitorului.

"UNSEALED: ALIEN FILES", SUA - 2012-2014.

Povestitor: John B. Wells

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.