loader
Foto

Gala Premiilor UNITER 2016, în direct la TVR

Evenimentul din 9 mai s-a transmis în direct de la Teatrul „Regina Maria” din Oradea. Sărbătorea performanţei în Teatrul românesc a putut fi vizionată la TVR 1, TVR HD şi TVR+ începând cu ora 21.00.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la ora 21.00 şi va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, canalul oficial de YouTube al Televiziunii Române şi uniter.ro

Campania de promovare a artiştilor aflaţi în cursă la Gala Premiilor UNITER, demarată la începutul lunii aprilie a fost una interactivă, oferind posibilitatea publicului să fie mai aproape de concurenţi şi să-i susţină cu un simplu click.

Ca şi anul trecut, trei au fost etapele campaniei:

-       Artiştii în competiţie!

-       Pentru tine, cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul, din 15 aprilie, pe site-ul www.uniter.ro

-       În 9 mai, află câştigătorul.

Campania a demarat pe 4 aprilie, prin scurte prezentări video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premiu – „Artiştii în competiţie!”. Iar din 15 aprilie s-a trecut la cea de-a doua etapă, în care organizatorii întreabă publicul: „Pentru tine, cine e câştigătorul?”, dând totodată şi îndemnul START VOT. Tot din 15 aprilie, pe pagina de facebook şi site-ul UNITER sunt postate mesaje prin care alţi artişti îi încurajează pe cei aflaţi în competiţie în cursa pentru trofeul UNITER.

Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER acordă în cadrul Galei Premiilor UNITER premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale. Alte informaţii despre categoriile de premii şi premianţii ediţiei din acest an - aici.

Spectacolul-eveniment de la Teatrul „Regina Maria” din Oradea va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, canalul oficial de YouTube al Televiziunii Române şi www.uniter.ro, pe 9 mai, de la ora 21.00.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...