loader
Foto

Despre parfumuri și reveriile sale estetice, la „Intrare liberă” | VIDEO

Luni seară, de la ora 19.00, TVR Cultural  a difuzat o ediție „Intrare liberă” despre parfumuri și reveriile sale estetice: parfumul ca produs cultural, dar şi ca motiv de inspiraţie pentru literatură, film sau arte vizuale.

 

Marius Constantinescu a discutat despre aceste teme cu invitații săi - scriitoarea Ana Barton, bloggerița Ana Maria Tatucu, care scrie despre parfumuri pe BeautyBarometer, și Claudiu Sfîrschi-Lăudat, autor al unei antologii despre parfum, „Osmé - Antologie de texte pentru nasul oricui”.

Sfirschi-Lăudat este traducător literar din limba neogreac, autor de texte dramatice, pasionat peste poate de parfumuri și de simțul mirosului și are un blog dedicat parfumului - Osmé – The Perfume Review.

Prin Zoom, a participat la discuție artistul Cristian Marianciuc, care, inspirat de parfumuri, creează sculpturi în hârtie.

Urmăriți discuția mai jos:

Emisiunea „Intrare liberă” este difuzată la TVR Cultural de luni până vineri, începând cu ora 19.00.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.