loader
Foto

Galerie foto

”Câștigă o carte, Câștigă România”, sub semnul Centenarului Marii Uniri

Fanii „Câștigă România!” se vor bucura de luni, 16 aprilie, de un nou concurs pe pagina de Facebook. Premiul, o lucrare excepțională: „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA”.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

„Câştigă România!” revine în forță la TVR 2, cu un show mai antrenant şi câştiguri mai mari! Pe 16 aprilie, de la ora 20.00, Virgil Ianţu va da startul celui de-al treilea sezon al singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră, iar gazda emisiunii a pregătit noutăţi şi se bucură să anunţe reguli care vor spori dinamismul competiţiei.

Telespectatorii fideli se pot bucura și de un nou concurs pe pe pagina de Facebook „Câștigă România!”. Concursul cu premii attractive, ”Câștigă o carte, Câștigă România”, revine și în cel de-al treilea sezon. În Anul Centenarului, premiul oferit telespectatorilor pasionați de cultură generală va fi o lucrare excepțională: „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA” – o ediție care a văzut lumina tiparului cu prilejul apropiatului Centenar al Marii Uniri a Românilor, eveniment pe care poporul roman l-a asteptat, pentru care a suferit, a lucrat si a luptat atatea veacuri si pe care l-a realizat cu atatea jertfe.

În perioada 16 aprilie - 30 iunie 2018, fanii „Câștigă România!” care vor intra pe pagina de Facebook (www.facebook.com/castigaromania) și vor ști să răspundă corect la o întrebare de cultură generală, pot intra în posesia unui set „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA”, format din 6 cărți, oferite de editura Litera.

Zilnic, de luni până joi, (în zilele de difuzare ale emisiunii „Câștigă România!”), pe pagina de Facebook a concursului de cultură generală difuzat de TVR 2 va fi afișată o postare cu o întrebare deschisă legată de istoria, geografia, personalitățile, obiectivele turistice sau obiceiurile din diferite regiuni ale țării.  Participanții trebuie să răspundă, în termen de 24 de ore, printr-un comentariu la postarea respectivă, iar câștigătorul premiului va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind site-ul www.woobox.com. Câștigătorii vor fi anunțați tot pe pagina de Facebook „Câștigă România!”, în decurs de maxim 24 de ore de la desemnarea lor.

REGULAMENTUL concursului ”Câștigă o carte, Câștigă România” - AICI

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...