loader

„ Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!”

 

Documente disponibile pentru descarcare:

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin participarea la concurs, participantul declară expres că a citit, a inţeles si este de acord cu termenii si condiţiile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este adus la cunostinţa publicului pe site-ul www.tvr.ro

Organizatorul  concursului Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!” este SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE, cu sediul in Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti, Romania, CUI 846440. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a inţeles si este de acord cu termenii si condiţiile prezentului Regulament.

Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunţa public participanţii.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!” se desfasoară în perioada 25.12.2012-30.12.2012  în cadrul spoturilor de autopromovare difuzate zilnic,  începând din data de 25.12.2012  ora 12 până la data de 30.12.2012 ora 24:00 , pe  canalele SRTV, respectiv pe TVR1, TVR2 si TVR 3.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Publicul telespectator votează ceea ce doreste sa urmareasca in noaptea de revelion , respectiv programul favorit din concursul  Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!” . Votul emisiunii preferate se desfăsoară confrom regulamentului de votare al concursului.

Pentru a alege ceea ce vrei sa urmaresti in noaptea de Revelion  trebuie să urmareşti spoturile de autopromovare(promo-urile)  difuzate pe TVR 1, TVR 2, TVR 3  şi să participi la concursul Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!” trimiţând un sms la 1388 cu indiciul alocat emisiunii  favorite  începind din momentul lansării concursului, respectiv  de marţi 25.12.2012 ora 12:00,  şi  pînă  la finalul concursului, 30.12.2012 ora 23:59.

Fiecărei emisiuni propuse ii corespunde un indiciu, iar SMS-ul trebuie să conţină indiciul emisiunii favorite.

PREŢUL  UNUI SMS ESTE DE 0.99 EUR/MESAJ CU TVA INCLUS.

Emisiunile propuse  pentru programul “Revelion 2013” sunt:

  1. PIATA REVELIONULUI -   trimite sms la 1388  cu  “ PIAŢA”
  2. LA MULTI ANI ROMANIA! - trimite sms cu " LOTUS"
  3. POVESTE DE VIS  - trimite sms cu  “POVESTE”

Validarea concursului se va face pe baza  voturilor primite pînă 30.12.2012 la ora 23:59.

Concursul  se va desfasura astfel:

  • Incepind  de marti, 25.12.2012   ora 12:00  se vor difuza spoturi de autopromovare , iar  participanţii  trebuie să voteze minim 1 emisiune din cele 3 propuse.  Pe parcursul concursului care se va desfăsura în perioada 25.12-30.12.2012 toţi telespectatorii sunt invitaţi să voteze emisiunea  pe care doresc sa o urmareasca in noaptea de Anul Nou, emisiune ce trebuie selectata dintre propunerile făcute.
  • Se considera emisiune castigatoare, emisiunea cu cele mai multe voturi primite din partea  participantilor .(telespectatorilor)
  • Emisiunea castigatoare va fi anuntata luni, 31.12.2012  pe site si on air pe posturile SRTV.
  • De pe acelasi numar se pot vota toate emisiunile.
  • De pe acelasi numar se pot trimite un numar nelimitat de sms-uri.
  • Doar SMS-urile cu răspunsuri valide vor fi luate in considerare.
  • Validarea emisiunii castigatoare se va face pe baza voturilor primite pînă în momentul închiderii televotingului. SMS-urile înregistrate dupa închiderea televotingului nu sunt valide.
  • Se consideră răspunsuri valide SMS-urile care respecta regulile concursului Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!”
  • În schimbul trimiterii SMS-ului toţi participanţii vor primi  un mesaj .
  • În cazul unui răspuns greşit, participantul are dreptul să trimita un numar nelimitat de sms-uri pentru participare la concurs.
  • Răspunsurile greşite sunt taxabile.

Organizatorul nu îşi asuma nicio răspundere pentru eventualele erori de transmitere şi/sau recepţionare a răspunsurilor, erori  datorate unor terţi (operatori de telefonie mobilă), care pot duce la imposibilitatea de înregistrare a concurenţilor

SECŢIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

  • Concursul Alege-ţi Revelionul! Tu alegi ce vrei să vezi la TVR!” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România.

Prin înscrierea la concurs,respectiv prin trimiterea de sms-uri,  participanţii declară pe proprie răspundere ca au citit şi înţeles prezentul  regulament.

Falsul in declaraţii se pedepseşte conform legislaţiei in vigoare.

SECŢIUNEA 5. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. SRTv va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După terminarea  concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs vor fi şterse definitiv.

Prin înscrierea la concurs, concurentul îşi exprimă expres şi neechivoc consimţământul ca datele sale personale să fie prelucrate de SRTv doar în scopul prezentului concurs.

SECŢIUNEA 6. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.tvr.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...