loader
Foto

Ultimele transmisiuni de la JO 2012 la TVR

Duminică, 12 august, de la ora 23.00, Alina Alexoi şi Sorin Hobana comentează, în direct de la Londra, ceremonia de închidere a JO 2012 transmisă de TVR 1, TVR HD şi pe jo2012.tvr.ro

 

Ultimele trei zile de Olimpiadă londoneză aduc la TVR 1 câteva dintre cele mai spectaculoase finale ale diferitelor discipline olimpice: polo, baschet, handbal, canoe, volei, fotbal, maraton masculin. Astfel, vineri seară, telespectatorii TVR 1 vor putea urmări finalele de altletism de la ora 21.00, precum şi spectaculosul meci de baschet dintre echipele Statelor Unite şi Argentinei (a doua seminfinală) de la ora 23.00.

Sâmbătă, de la 11.30, la TVR 1, Sorin Hobana va comenta finalele de canoe şi ceremoniile de premiere la acest sport, iar de la 13.30, Narcis Şelaru comentează finala mică de volei feminin.  Apoi, de la 17.00, Marian Olaianos şi Marius Mitran vă ţin companie la finala mare la fotbal ce va fi disputată de echipele Braziliei şi Mexicului. De la 19.00, finala mică de handbal feminin va fi comentată de Dragoş Cojocaru, iar de la 20.45, Dragoş Bocănaciu aduce ultimele noutăţi în finalele de atletism. De la 22.30, finala mare de handbal feminin se va transmite înregistrat, după finalele de atletism.

Ziua de duminică, 12 august, are în program ultimele finale de la Londra. Astfel, de la 11.30, Narcis Şelaru comentează finala mică de volei masculin, iar de la 13.00, este programat la TVR 1 maratonul masculin, comentat de Dragoş Bocănaciu. La 15.00 este programată finala mare la volei masculin (comentator Narcis Şelaru), iar de la 17.00, finala mare la handbal masculin, comentată de Dragoş Cojocaru.

 

Ceremonia de închidere a acestei ediţii a JO va fi transmisă duminică seară, de la ora 23.00, în direct la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi jo2012.tvr.ro. Gimnasta Sandra Izbaşa va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, conform deciziei Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). La această ediţie a JO, Sandra Izbaşa a cucerit titlul olimpic la sărituri şi medalia de bronz cu echipa.

 

De 48 de ani, Olimpiada se vede la TVR. Anul acesta, între 27 iulie şi 12 august, Jocurile Olimpice de la Londra se transmit la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi jo2012.tvr.ro.

*** TVR este principala televiziune care transmite Jocurile Olimpice de la Londra *** TVR este locul unde putem vedea toţi sportivii români în competiţie *** TVR este singura televiziune care a susţinut România la Jocurile Olimpice, de-a lungul timpului.

Jocurile Olimpice se văd la TVR

În mod tradiţional, Televiziunea Română oferă cele mai importante competiţii sportive pentru români. TVR a început difuzarea Jocurilor Olimpice în 1964, cu ediţia desfăşurată la Tokio.

Anul acesta, TVR transmite, pe posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, un număr record de ore – aproximativ 400, cărora li se vor adăuga cele aproape 300 de ore de Jocuri Olimpice difuzate la calitate înaltă, pe TVR HD (transmisiuni live, simultan cu celelalte canale sau înregistrări), precum şi rezumate, studiouri şi Buletine Olimpice. Toate competiţiile din cadrul JO 2012 la care iau parte sportivi români se văd la TVR.

Anul acesta, TVR a lansat site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, unde românii pot urmări live competiţiile şi unde pot rămâne conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei. Imaginile de arhivă cu sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice pot fi văzute online în exclusivitate pe platforma video a Televiziunii Române – www.tvrplus.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...