loader
Foto

UEFA Champions League: FC Basel – CFR 1907 Cluj, în direct la TVR

Televiziunea Română va transmite, pe 21 august, de la ora 21:45, manşa tur din play-off-ul UEFA Champions League dintre campioana României, CFR Cluj, şi echipa elveţiană FC Basel.

 

Vineri, 10 august, sorţii au stabilit ca adversarul campioanei României, CFR Cluj, în play-off-ul UEFA Champions League, sezonul 2012-2013, să fie echipa elveţiană FC Basel.

Televiziunea Română vă oferă în direct manşa tur dintre FC Basel şi CFR Cluj, pe 21 august, începând cu ora 21:45, pe TVR1, TVR HD şi online pe tvrplus.ro

Cele două echipe s-au întâlnit recent în Liga Campionilor, în ediţia 2010-2011, când au facut parte din Grupa E, alături de Bayern Munchen şi AS Roma. CFR Cluj a învins-o atunci pe Basel, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, elveţienii câştigând în retur cu scorul de 1-0.

Sezonul trecut echipa elveţiană a întâlnit o altă echipă din România, Oţelul Galaţi. Cele două echipe s-au confruntat în cadrul Grupei C, alături de Manchester United şi Benfica Lisabona. Echipa elveţiană a fost una dintre marile surprize ale sezonului trecut, calificându-se în optimi în detrimentul „diavolilor roşii” din Manchester. Basel a învins Oţelul în ambele meciuri, cu 2-1 şi 3-2, iar împotriva celebrei Manchester United a realizat două rezultate excepţionale, un 3-3 pe „Old Trafford" şi o victorie cu 2-1 acasă.

CFR Cluj a ajuns în play-off după ce a eliminat-o pe campioana Cehiei, Slovan Liberec, cu o dublă victorie, 1-0 şi 2-1, în timp ce FC Basel a trecut în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor pe FC Mode (Norvegia), pe care a învins-o cu 1-0 în deplasare, returul din Elveţia terminându-se egal, 1-1.

Meciurile tur din play-off-ul UEFA Champions League sunt programate în 21 şi 22 august, iar returul pe 28 şi 29 august.

Programul complet al play-off-ului:

FC Basel (Elveţia) - CFR 1907 Cluj (România)
Helsingborgs IF (Suedia) - Celtic Glasgow (Scoţia)
BATE Borisov (Belarus) - Hapoel Kiryat Shmona FC (Israel)
AEL Limassol FC (Cipru) - RSC Anderlecht (Belgia)
Dinamo Zagreb (Croaţia) - NK Maribor (Slovenia)
Sporting Braga (Portugalia) - Udinese (Italia)
Spartak Moscova (Rusia) - Fenerbahce (Turcia)
Malaga CF (Spania) - Panathinaikos FC (Grecia)
Borussia Mönchengladbach (Germania) - Dinamo Kiev (Ucraina)
OSC Lille (Franţa) - FC Copenhaga (Danemarca)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...