loader
Foto

"Se rezolvă, amigo", cu Bud Spencer, la TVR1 | VIDEO

Sâmbătă 25 martie, de la ora 21.00,  vedem „Se rezolvă, amigo (Si puro fare... amigo - Italia, Franţa, Spania, 1972)”, o comedie western regizată de Maurizio Lucidi şi în care Bud Spencer îi are ca parteneri pe Jack Palance şi Renato Cestie.

 

Fugărit de un pistolar care vrea să-l însoare cu sora lui – pe care, chipurile, o dezonorase – aventurierul Coburn îi întâlneşte în pustietate pe bătrânul Anderson şi pe nepotul acestuia. Bătrânul îşi dă sufletul în faţa lui, dar nu înainte de a-i încredinţa copilul şi actul de proprietate al casei lui. Micul Chip e moştenitorul unei dărăpănături, dar şi al terenului de dedesubt, care, după cum vor afla, musteşte de petrol. Aşa că băiatul şi protectorul lui devin curând ţinta multor indivizi lacomi de avere.

Bătaie. Dar nu orice bătaie! Un adevărat spectacol, cu pumni din belşug şi mese rupte, cu răufăcători aruncaţi printre uşile batante ale tavernelor. Şi, mai presus de toate, cu umor. Cine poate rezista carismaticului Piedone?

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...