loader
Foto

O dată-n viaţă, cu Oana Sârbu, Iuliana Marciuc şi Lucia Dumitrescu

Iuliana Tudor promite o nouă seară de distracţie vineri, la TVR 1 şi TVR+, ora 21.00

 

Vineri, 28 iunie, invitaţii Iulianei Tudor la O dată-n viaţă sunt Oana Sârbu şi Gheorghe Turda (Maramureş), Iuliana Marciuc şi Maria Murgoci (Moldova), respectiv Lucia Dumitrescu şi Gelu Voicu (Muntenia). Ca de obicei, emisiunea de vineri seară va putea fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Ediţia din 28 iunie va fi una specială, în care Iuliana promite că vom vedea multe momente emoţionante. În cele trei ore de emisie, muzica va fi asigurată de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botrgos, iar dansul - de Ansamblul „Ţara Vrancei" din Focşani. Artiştii invitaţi îi vor avea alături, ca în fiecare ediţie a emisiunii O dată-n viaţă, pe Floarea şi Gheorghe (actorii Maria Buză şi Marius Rizea).

În ediţia de vineri îl vom cunoaşte şi pe câştigătorul concursului lansat în campania Îmbracă-te cu mândrIE, care va pleca într-o excursie în Maramureş.

Până atunci, urmăriţi un scurt moment din ediţia trecută O dată-n viaţă, cu Paula Seling şi Nicolae Furdui Iancu, două voci cu care Ardealul se mândreşte:

Iuliana Tudor a deschis, pe 15 martie, cel de-al 11-lea sezon al emisiunii de vineri seară de la TVR 1. Emisiunea păstrează reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea - cu momentele de umor, cei mai iubiţi interpreţi de folclor, care, împreună cu vedete de calibru, fac duete remarcabile. Nu lipseşte componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Noutatea sezonului cu numărul 11 este aceea că gazda show-ului este ea însăşi protagonista unor momente speciale, pregătite de invitaţi. Emisiunea poate fi vizionată şi pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Mircea Cărtărescu a atins un alt nivel în creația literară. Poetul se dovedește, ca prozator, un vizionar

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.