Mircea Dinescu a invitat-o în bucătăria sa, duminică, 9 decembrie, pe una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, care este, totodată, și o pasionată a artei culinare, Luminița Anghel.
Hotărât să fie la înălțime, poetul îi pregătește un fel de mâncare deosebit despre care Luminița mărturisește că i-a adus aminte de copilărie - limbă de vițel cu castraveciori murați.
Cei doi se înțeleg de minune în bucătărie, uniți de pasiunea comună pentru gătit și pregătesc împreună o mâncare savuroasă, din care nu lipsesc ingredentele de bază ale poetului, vinul rose de la Cetate și zeama de portocală.
În cramă, Luminița preia controlul și vorbește cu farmec și delicatețe despre carieră, familia, succesele și dezamăgirile vieții sale, iar vorbărețul Dinescu o ascultă cu atenție și nu o întrerupe decât ca să îi pună pe lăutari să cânte. De această dată le-a venit rândul lui Viorel Fundament și George Strugurel să destindă atmosfera cu piesele lor vesele.
Așadar duminică, la #politicasidelicateturi, o întălnire interesantă, muzică de soi și o rețetă savuroasă, de la 15:30, la TVR1!
Luminița Anghel s-a născut pe 7 octombrie 1968, la București. A absolvit, în 1986, Școala Populară de Artă, secția Canto, iar, în 2005, devine absolventă a Facultății de Sociologie - Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret din București. Începe să cânte de la o vârstă fragedă și datorită ambiției, talentului și seriozității, va avea o carieră plină de succes. În 1993 câștigă trofeul și premiul I la Festivalul de la Mamaia, iar în 2005, alături de trupa Sistem, clasează România pe locul al treilea la concursul muzical Eurovision. Luminița a jucat într-un film, a fost VJ, a prezentat emisiuni tv și a făcut dublaj pentru desenul animat Tangled.