loader
Foto

Galerie foto

Luminița Anghel și Mircea Dinescu - doi artiști, o singură pasiune: gătitul

Mircea Dinescu a invitat-o în bucătăria sa, duminică, 9 decembrie, pe una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, care este, totodată, și o pasionată a artei culinare, Luminița Anghel.

 

Hotărât să fie la înălțime, poetul îi pregătește un fel de mâncare deosebit despre care Luminița mărturisește că i-a adus aminte de copilărie -  limbă de vițel cu castraveciori murați.

Cei doi se înțeleg de minune în bucătărie, uniți de pasiunea comună pentru gătit și pregătesc împreună o mâncare savuroasă, din care nu lipsesc ingredentele de bază ale poetului, vinul rose de la Cetate și zeama de portocală.

(w882) Luminita A

În cramă, Luminița preia controlul și vorbește cu farmec și delicatețe despre carieră, familia, succesele și dezamăgirile vieții sale, iar vorbărețul Dinescu o ascultă cu atenție și nu o întrerupe decât ca să îi pună pe lăutari să cânte. De această dată le-a venit rândul lui Viorel Fundament și George Strugurel să destindă atmosfera cu piesele lor vesele.

(w882) Luminita A

Așadar duminică, la #politicasidelicateturi, o întălnire interesantă, muzică de soi și o rețetă savuroasă, de la 15:30, la TVR1!

(w882) Luminita A

Luminița Anghel s-a născut pe 7 octombrie 1968, la București. A absolvit, în 1986, Școala Populară de Artă, secția Canto, iar, în 2005, devine absolventă a Facultății de Sociologie - Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret din București. Începe să cânte de la o vârstă fragedă și datorită ambiției, talentului și seriozității, va avea o carieră plină de succes. În 1993 câștigă trofeul și premiul I la Festivalul de la Mamaia, iar în 2005, alături de trupa Sistem, clasează România pe locul al treilea la concursul muzical Eurovision. Luminița a jucat într-un film, a fost VJ, a prezentat emisiuni tv și a făcut dublaj pentru desenul animat Tangled.

(w882) Luminita A

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...