loader
Foto

"În slujba vieţii", cu Kevin Costner şi Ashton Kutcher, la TVR1 | VIDEO

Vineri, 29 ianuarie, de la 21.10, la  #TVR1 ​ vă aşteptăm cu un film de acţiune în regia lui Andrew Davis – „În slujba vieţii (THE GUARDIAN - SUA, 2006)”.

 

După ce își pierde echipa într-un accident tragic, legendarul salvamar Ben Randall devine coordonatorul programului de antrenament de elită pentru salvamarii Pazei de Coastă.

Noul recrut Jake Fischer, un puşti arogant, dar înotător excepţional, îi pune răbdarea la încercare, testându-i abilităţile de mentor. Până la urmă, tânărul campion şi profesorul său vor avea de învăţat unul de la celălalt, întâlnindu-se pe un teren comun: curajul şi puterea de sacrificiu.

Filmul ii are în distribuţie pe Kevin Costner, Ashton Kutcher, Melissa Sagemiller, Sela Ward.

Kevin Costner joacă rolul lui Ben Randall care ajunge instructor un tragic accident în care el își pierde echipa. Filmul face aici referire la un caz real, petrecut în august 1981, în Alaska. Elicopterul cu echipajul de salvare care a răspuns SOS-ului lansat de un vas pescăresc pe vreme de furtună intensă a fost zdrobit de un val imens în momentul în aparatul s-a apropiat prea mult de pescarii pe care încerca să îi salveze.

La fel de reale sunt în acest film şi secvenţele de salvare folosite la instruirea recruţilor. Ele au fost furnizate producătorilor filmului de către Agenţia Gărzii de Coastă şi Maritimă din Marea Britanie (UK Maritime and Coastguard Agency). Înfiinţată cu numai doi ani înaintea realizării acestui film, Agenţia Britanică era considerată un reper al instruirii în acest domeniu, având tehnici, echipamente şi specialişti de top.

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...