loader
Foto

Gala „Irina Loghin – 60”, în prima zi de Paște la „Drag de România mea!”

Sărbătorile Pascale au venit la TVR 2 cu o ediție cu totul specială a emisiunii „Drag de România mea”. Pe 2 mai, de la ora 15:00, o sărbătorim cu fast, într-o gală de zile mari, pe celebra Irina Loghin. La ora 17.00 ediția este difuzată la TVRi.

 

Artista, care împlinește 60 de ani de cântec, le va oferi telespectatorilor un recital de excepție, presărat cu amintiri dragi, dezvăluiri, emoții, lacrimi şi surprize.

(w500) P Irina

Reprezentantă de seamă a judeţului Prahova, Irina Loghin este considerată un simbol naţional incontestabil, un rapsod cu un repertoriu de peste 500 de cântece, recorduri de vânzări, concerte în toată lumea și numeroase materiale discografice.

(w500) P Irina

(w882) Familie Ir

La Drag de România mea!, artista va fi înconjurată de cei doi copii ai săi, Irinuca şi Ciprian Loghin, dar şi de cei mai iubiţi interpreţi ai cântului popular.

(w882) Irinuca si

Simbol al Maramureșului, Angela Buciu îi va fi aproape Irinei Loghin la ceas de sărbătoare și va veni însoţită de un tânăr talentat, Daniel Andrei Breban.

(w882) Buciu MM s

Din Moldova, cu merinde alese, istorii și cântec de joc, sosesc Daniela Condurache și Brândușa Covalciuc Ciobanu.

(w882) Condurache

Alina și Romeo Negoiasă de la Alesis revin în platoul emisiunii, pentru a o sărbători pe Irina Loghin prin cântec şi voie bună.

(w882) Duo

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

(w882) Irina Logh

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w882) Masa Condu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: duminică, ora 15:00

(w882) Irina si F

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...