loader
Foto

Echipa Dunărea Brăila a prelungit contractele a trei jucătoare

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, prelungirea contractelor jucătoarelor Larissa Araujo, Maryia Kanaval și Nicoleta Balog.

 

 

”Cu bucurie vă anunţ că sezonul viitor voi rămâne în familia noastră mare din Brăila. Cred în echipa noastră, acesta este un proiect grozav care se dezvoltă şi devine din ce în ce mai bun în fiecare zi şi cred că vom fi capabile să ne atingem obiectivele pentru sezonul următor. Sunt foarte mândră că fac parte din echipă, mai este mult de lucru. Ne vedem sezonul viitor unde ne vom lupta împreună! Alb albastra e inima noastră!”, a fost declaraţia Maryiei Kanaval, care evoluează pe postul de inter stânga.
Kanaval a semnat prelungirea contractului pe încă un sezon.
”Sunt foarte fericită să continui să joc pentru Dunărea Brăila şi în sezonul următor. Este un loc în care mă simt acasă. Clubul este foarte serios şi face totul pentru a ne oferi condiţii foarte bune de joc pentru a ne atinge obiectivele, iar eu voi continua să muncesc din greu şi voi da tot ce pot pentru a ajuta clubul să obţină rezultatele de top pe care ni le dorim. Atmosfera din sală este uimitoare, mă bucură foarte mult şi simt energia fanilor noştri! Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc aici şi aştept cu nerăbdare să înceapă noul sezon. Creştem ca echipă şi putem face lucruri grozave împreună. Vreau să mulţumesc preşedintelui clubului, Adrian Manole, şi întregului personal, pentru încrederea în munca mea şi pentru buna colaborare în ceea ce facem”, a declarat Larissa Araújo după semnarea contractului.
Tot miercuri, Dunărea Brăila a anunţat prelungirea contractului pivotului Nicoleta Balog, componentă a echipei naţionale. Balog a semnat pe încă doi ani.

Sursă știre: News.ro

Sursă foto: HC Dunărea Brăila - Facebook

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...