loader
Foto

"Cântec și poveste" cu Maria Ciobanu

Vineri, 25 septembrie, ora 20.00, i-am urat ”La mulți ani" Mariei Ciobanu, într-o ediție de colecție dedicată ”Ciocârliei muzicii populare românești”.

 

Am depănat amintiri cu multă bucurie la ceas aniversar și am adus în atenția publicului un interviu realizat de Teodora Drăgoi, o întâlnire inedită și emoționantă cu marea artistă Maria Ciobanu, avându-l alături pe fiul ei, Ionuț Dolănescu.

(w882) portret ma

Cu zâmbet și cu ochii lăcrimând ne-a destăinuit povestea ascensiunii sale în lumea cântecului, dar și a vieții dincolo de cântec.

(w882) ciobanu si

”Doar cântecul a fost cel care mi-a alungat emoțiile, cântecul a fost prietenul meu cel mai drag, nu m-a părăsit la greu, mi-a fost pansament sufletului în momente de tristețe și mi-a adus mii și mii de aplauze...” - Maria Ciobanu

(w882) Maria Ciob

E departe de țară, dar noi și publicul care o îndrăgește, îi transmitem Mariei Ciobanu, de aici de acasă,  multă sănătate și dragostea noastră nemărginită!

Realizator și producător: dr. Maria Tănase Marin

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.