„Braţele Afroditei”, un clasic de aventuri al filmului românesc, la TVR 1 | VIDEO

TVR.RO | Marţi, 17 Mai 2022
Acţiune, suspans, comedie şi actori unul şi unul ne aşteaptă sâmbătă seară, pe 21 mai, de la 21.10, la TVR 1.
statueta
asistenta
cap
mare
statueta
asistenta
cap
mare

Sâmbătă seară, ne delectăm cu un film românesc de aventuri, lansat în 1978, în regia lui Mircea Drăgan. „Braţele Afroditei” este o producţie a cărei acţiune te ţine cu sufletul la gură şi o distribuţie de excepţie, din care fac parte Radu Beligan, Violeta Andrei, Mircea Albulescu sau Jean Constantin. Pe 21 mai, de la ora 21.10, avem la TVR 1 aventură, suspans, umor, urmăriri pe mare, traficanţi de artă, iar în final, binele învinge.

(w640)

(w640) discutie a

Acţiunea are loc în oraşul marocan Nador, unde, în timpul unor lucrări de amenajări portuare la care participă specialişti locali şi români, sunt descoperite pe fundul mării nişte statui antice. Încep o serie de investigaţii arheologice, îngreunate de amestecul unei bande de traficanţi de obiecte de valoare, condusă de Mendoza, care caută să intre în posesia lor, prin orice mijloace.

(w640) statuie

(w640) beligan

Constructorii români, precum şi reporterul Ema Pop, care realizează un material filmat la faţa locului, ajută poliţia locală să le vină de hac.

(w640) Amza

(w640) george mih

Filmul este produs de Româniafilm şi Centrul Cinematografic Marocan, iar dialogurile personajelor sunt în română şi în franceză, dar şi în arabă, în distribuţie regăsindu-se şi actori din Maroc. Dintre numele mari ale cinematografiei româneşti, ne vom bucura să-i mai vedem în comedia de aventuri „Braţele Afroditei” pe Ioana Drăgan, Dem Rădulescu, Amza Pellea, Florina Cercel, George Mihăiţă sau Alexandru Repan.

TVR +
Canalul TVR YouTube