loader
Foto

„Armâna mea” – „un spectacol care ți-a făcut sufletul să vibreze”, la TVR 1 | VIDEO

De 1 Mai, Elena Gheorghe ne-a invitat să dansăm pe încântătoarele ritmuri armâneşti, într-un show pe care şi l-a dorit să nu fie doar despre muzică, ci despre stare, despre un vibe care unește sute de oameni.

 

.
După succesul înregistrat în 2019 de spectacolul „Lunâ Albă”, artista a adus un nou show de muzică armânească pe scena Sălii Palatului, „Armâna mea”. Pe 1 Mai, de la ora 15.00, la TVR 1, ne bucurăm din nou de vocea inconfundabilă a Elenei Gheorghe, precum şi de ritmurile şi culorile unui spectacol exploziv.

„Mă bucur că muzica mea unește oameni și că […] români și aromâni petrec o seară în care cântă și dansează împreună”, a declarat Elena. „Muzica armânească va avea o nouă abordare. Invitații vor fi și ei neașteptati. Conceptul spectacolului păstrează tradiția, dar vine cu ceva nou față de ce a fost în 2019. Îmi place ca oamenii să trăiască muzica la show-urile mele, nu doar să o asculte. Lucrez mereu la fiecare detaliu, de la ținute la scenografie și regie, pentru ca experiența celor din sală să fie una completă și de neuitat. Îmi place ca la final cei prezenți să simtă că au fost la un SHOW, nu doar la un concert. Armâna mea va fi un spectacol care îți va face sufletul să vibreze, iar ritmul muzicii te va ridica cu siguranță la dans ”, a adăugat vedeta.

Emoţionată şi încântată de reacţiile primite în urma concertelor de la Sala Palatului, Elena Gheorghe e hotărâtă să facă din ele o tradiţie care să bucure publicul, să facă oamenii să vibreze împreună. Până la un nou concert al artistei, revedem „Armâna mea” miercuri, 1 mai, de la ora 15.00, la TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...

Filosoful Mircea Dumitru și medicul neurolog Constantin Popa, la „Dialoguri academice”, în 19 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural difuzează duminică, 19 mai, de la ora 22.40, dialogul filosofului Mircea Dumitru, vicepreședintele Academiei Române, cu medicul ...