loader
Foto

"Profu' online", zeul matematicii de pe internet, la "Poveste după poveste"

O nouă ediţie „Poveste după poveste”, duminică, 25 iunie, ora 19.00, la TVR 1 şi online pe TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Profesorul Ioan Ursu face parte din familia dascălilor autentici, aflaţi pe cale de dispariţie.

După 33 de ani de slujire neobosită la catedra de matematică, după rezultate extraordinare şi formarea a numeroşi elevi olimpici, unii ajunşi specialişti de prima mână în marile companii ale lumii, după o luptă intransigentă cu mediocritatea, minciuna şi corupţia, sistemul l-a învins, aruncându-l cu un cinism diabolic în stradă.

(w882) poveste du

Dar în cele din urmă, soarta i-a făcut dreptate şi profesorul băcăuan Ioan Ursu a devenit celebrul "profu' online", zeul matematicii de pe internet.

(w882) poveste du

***

Producători: Irina Luca  şi Ileana Gaiţă

Televiziunea Română a produs mii de reportaje; unele cu subiecte puternice, altele cu urmări spectaculoase, premiate la festivaluri şi larg apreciate de telespectatori. După ce au fost difuzate, personajele s-au întors în anonimat, poveştile au fost înlocuite de altele, chiar felul de a face televiziune s-a schimbat.

Ce s-a întâmplat cu protagoniştii? Care a fost deznodământul şi cum li s-a schimbat viaţa? Aflăm în cel de-al patrulea sezon Poveste după poveste, pe care jurnalista Irina Luca îl prezintă la TVR 1.

Emisiunea Poveste după poveste este în fiecare duminică, de la ora 19.00, la TVR 1 şi online pe TVR+, iar în reluare, de la ora 24.00.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe portalul TVR+, pe tabletă sau telefon mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

„Idei în libertate”, emisiune moderată de H.R. Patapievici în anii 2000 și premiată de APTR, transmisă din 22 aprilie, la TVR Cultural

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească, din 22 aprilie, emisiunea „Idei în libertate”, realizată de Horia Roman Patapievici în ...