loader
Foto

Alina Alexoi, premiată de Cristian Ţopescu la Gala Premiilor TVmania

 

Alina Alexoi, reporter la Direcţia Emisiuni Informative şi Sport, a primit Premiul Cristian Ţopescu la Gala Premiilor TVmania, care a avut loc marţi, 4 decembrie 2012, la Teatrul Bulandra din Bucureşti. Distincţia i-a fost înmânată Alinei chiar de cunoscutul comentator sportiv.

„În anul 2012, Televiziunea Română a preluat transmisiunile Jocurilor Olimpice de la Londra. Alegerea mea firească se îndreaptă către o voce olimpică, o voce care a manifestat competenţă, entuziasm, uneori cam prea mare entuziasm”, a spus Cristian Ţopescu înainte de a-i oferi premiul Alinei. Momentul premierii îl găsiţi pe tvrnews.ro.

„Este un premiu special tocmai pentru că vine de la o persoană specială pentru mine şi pentru cariera mea, pentru că domnul Ţopescu m-a îndreptat spre sporturile pe care el le-a comentat”, spune, la rândul său, Alina. „În acelaşi timp, este, iată, un cadou de sărbători, e o bucurie după atâţia ani de muncă, o recunoaştere şi mulţumesc Televiziunii Române că a avut răbdare cu mine. Sunt un produs 100% al TVR”, a completat Alina Alexoi.

Alina Alexoi a început să colaboreze cu Televiziunea Română din 1992. În toţi aceşti ani, a fost la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a comentat alte patru, din studio. De asemenea, a comentat finale de Cupa Davis, zeci de campionate mondiale şi europene de gimnastică, patinaj şi scrimă. Ca reporter, a acoperit aproape toate sporturile olimpice şi a realizat emisiuni şi interviuri în exclusivitate pentru TVR, cu mari personalităţi ale lumii sportului. Ca prezentator de ştiri sportive, Alina se mândreşte cu sute de jurnale la activ, adresându-se şi astăzi telespectatorilor.

Ajunsă la cea de-a XII-a ediţie, Gala Premiilor TVmania premiază, pe baza votului cititorilor ghidului TVmania, programe şi vedete de televiziune.

Anul acesta, TVR a mai fost nominalizată la categoriile: Cea mai bună echipă de comentatori sportivi, Cea mai bună emisiune de ştiri (Ora de ştiri TVR 2), Cea mai bună emisiune de reportaje (Reportajele TelejurnaluluiTVR 1), Cea mai bună emisiune de satiră (Distractis Show – TVR 1).

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

„Mereu am spus că Dumnezeu e român.” Elisabeta Lipă, un nou „Brilliant” în colecţia TVR INFO

Despre primii paşi în lumea canotajului, despre lecţii de viaţă, succes şi sacrificii, într-o nouă ediţie a emisiunii „Brilliant”, cu Loredana ...