Rezultatele cererii de ofertă “Revelion 2018”

TVR.RO | actualizat: Joi, 02 Noiembrie 2017
Până la data de 15 septembrie, au fost depuse 4 proiecte aparţinând unor producători interni şi externi.

Din dorința de a realiza un program atrăgător pentru toţi românii care vor să îşi petreacă Revelionul acasă împreună cu Televiziunea Română, într-o atmosferă relaxată, de bună dispoziţie şi umor, SRTv a lansat în data de 29.06.2017 o primă cerere de ofertă pentru programul tv. “Revelion 2018”, o emisiune complexă, de tip divertisment, cu o durata de 240-300 de minute. Cererea de ofertă a fost adresată autorilor, realizatorilor şi producătorilor interni şi externi.

În primă fază au fost depuse 6 proiecte. Comisia de selecţie le-a analizat şi a hotărât reluarea concursului de proiecte.

În data de 28.08.2017 a fost republicată pe site-ul TVR cererea de ofertă pentru “Revelion 2018”.  Până la data de 15 septembrie 2017 (orele 14.00),  termenul limită, au fost depuse 4 proiecte aparţinând unor producători interni şi externi.

În urma analizei şi evaluării proiectelor primite în faza a doua, Comisia de selecţie a decis că niciunul dintre acestea nu îndeplineşte criteriile necesare unui show de divertisment pentru noaptea de Revelion.

Programul festiv „Revelion” este unul de tradiţie şi prestigiu pentru Televiziunea Română. Şi în acest an Revelionul va fi sărbătorit prin programe speciale difuzate pe toate canalele SRTv, potrivit profilului editorial al acestora, prin transmisiuni directe, spectacole de divertisment, muzică şi filme artistice.

Televiziunea Română rămâne consecventă misiunii sale de a fi alături de publicul telespectator în cele mai importante momente şi evenimente şi îşi doreşte ca prin programele festive pe care le va difuza în perioada sărbătorilor de iarnă să răspundă preferinţelor telespectatorilor şi să îşi păstreze poziţia în Top 3 programe de Revelion obţinută anul trecut.